Noua generatie de modele Hyundai i10 va avea un design inspirat de la i30

Noua generatie de modele Hyundai i10 va avea un design inspirat de la i30

Hyundai i10 este prezent pe piata auto europeana de aproape sase ani, drept pentru care oficialii producatorului asiatic se gandesc la o serie de imbunatatiri pentru acest model. Asa cum stiti deja, actuala generatie i10 a aparut pe piata europeana in 2013.

In aceste conditii, orice am vrea sa spunem noi sau fanii acestor modele, o masina “veche” de aproape sase ani are nevoie de un update pentru a ramane actuala. In acest context, un prototip al noii generatii a fost deja zarit in timpul unor teste sub camuflaj. Primele fotografii pe care le-am putut vedea ne arata ca partea frontala a noilor modele ne va fi prezentata cu cateva modificari importante!

Noile modele Hyundai i10 vor prelua in primul rand o serie de elemente estetice de la modelul compact i30. De asemenea, mai trebuie spus de la bun inceput ca noile modele vor avea o latime ceva mai mare decat in prezent. Totodata, se pare ca garla la sol a noilor modele va fi ceva mai coborata. Din pacate, pana la acest moment, acestea sunt cam toate informatiile pe care le stim despre surprizele pe care cei de la Hyundai ni le pregatesc pentru acest update al lui i10.

Despre habitaclul noilor modele Hyundai i10 nu au aparut prea multe stiri pana la acest moment, insa presa britanica a facut un pas in fata cu cateva zvonuri. Spre exemplu, jurnalistii britanici spun ca cei de la Hyundai vor echipa interiorul noilor modele cu niste materiale ceva mai calitative, ceea ce ar fi un mare plus pentru aceste modele.

De asemenea, tot publicatiile britanice de specialitate mai transmit ca noile modele i10 vor fi echipate cu elemente noi, precum incarcarea wireless a telefonului mobil. Nu in ultimul rand, noile modele i10 vor fi echipate cu o serie ceva mai larga de sisteme de asistenta.

Din pacate, se pare ca cei de la Hyundai nu iau in calcul niste schimbari majore la capitolul motorizare, preferand sa nu riste in niciun fel din acest punct de vedere. Asadar, viitorul Hyundai i10 va fi echipat in continuare, cel mai probabil, cu un motor de 1.0 litri cu trei cilindri, respectiv cu o unitate de 1.2 litri si cu patru cilindri.

Acestor doua unitati li s-ar putea alatura o alta unitate turbo de 1.0 litru, care va fi imprumutata de la Kia Picanto. Acest lucru nu ar putea fi privit chiar ca o surpriza, in conditiile in care modelele i10 si Picanto sunt produse pe aceeasi platforma!

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter