Hyundai dezvaluie editia limitata i30 N Project C

Hyundai ne-a dezvaluit la mijlocul acestei saptamani o surpriza extrem de interesanta, si anume o editie speciala a modelului i30 N.

Hyundai dezvaluie editia limitata i30 N Project C

Mai exact, este vorba despre i30 N Project C, o editie limitata a versiunii clasice echipata cu o unitate de motorizare capabila sa dezvolte nu mai putin de 275 de cai putere. Din pacate, pana la ora actuala, producatorul asiatic nu ne-a prezentat decat cateva imagini in care automobilul ne este prezentat sub haine de camuflaj, ceea ce inseamna ca nu putem sa observam prea multe detalii la acest moment.

Conform informatiilor pe care le-am primit de la oficialii Hyundai, obiectivul producatorului a fost acela de a pune accent pe placerea de a conduce si pe impactul emotional asupra conducatorului auto.

Asa cum era de asteptat, editia speciala i30 N Project C vine la pachet cu cateva setari specifice si cu elemente noi de design. Potrivit informatiilor pe care le-am aflat deja de la oficialii Hyundai, modelele i30 N Project C dispun de o structura mai usoara in comparatie cu cea a versiunii clasice i30 N.

Acest lucru a fost posibil deoarece in procesul de dezvoltare au fost utilizate materiale care au in componenta fibra de carbon si o serie de elemente aerodinamice. De asemenea, noile modele beneficiaza de un set de anvelope de 19 inci inspirate din domeniul motorsport.

Asa cum va spunem si mai devreme, primele imagini cu noile modele i30 N Project C nu ne dezvaluie prea multe detalii. In schimb, pe partile laterale ale masinii putem vedea inscriptionata litera “C”, care ne aminteste de “Zona C” din cadrul Centrului Global de Cercetare si Dezvoltare Namyang al Hyundai din Coreea de Sud, circuit pe care sunt testate cele mai performante autovehicule.

Cei care sunt curiosi sa vada pe viu noile modele editie speciala i30 N Project C, trebuie sa stie ca o vor putea face peste numai cateva saptamani. Evenimentul de lansare al noilor modele este programat in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Asa cum stiti deja, evenimentul de la Frankfurt isi va deschide portile in a doua parte a lunii septembrie.

Nu in cele din urma, este important de mentionat ca modelele editie speciala i30 N Project C vor fi construite intr-o serie limitata ce va contine numai 600 de exemplare. De asemenea, trebuie sa va spunem ca aceste modele sunt dedicate exclusiv clientilor de pe piata auto europeana.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter