Hyundai prezinta conceptul electric Genesis Mint

Hyundai prezinta conceptul electric Genesis Mint

Genesis, brand de lux care apartine de Hyundai, a lansat conceptul Mint, prototip care prefigureaza debutul unui model electric de oras. Viitorul model electric ar urma sa aiba o autonomie de aproape 300 de kilometri, ceea ce nu este tocmai rau. Stim cu totii deja, cei de la Genesis au anuntat in urma cu ceva timp ca se concentreaza in mod special pe pietele auto din Asia si din Statele Unite. Insa, asta nu inseamna ca versiunea de serie a conceptului prezentat acum nu ar avea nicio sansa sa ajunga si pe piata auto europeana. Pana atunci insa, haideti sa aflam mai multe detalii despre conceptul prezentat acum!

Reprezentantii celor de la Genesis au oferit o scurta declaratie de presa cu privire la debutul acestui concept, insa detaliile in legatura cu acesta nu prea au ajuns la noi. Conform declaratiilor facute, “conceptul Mint introduce o masina de lux electrica pentru oras”. De asemenea, se pare ca noul concept Mint aduce cu sine “o noua tipologie de vehicul, cu design organic si cu un interior inovator”. Din pacate, acestea sunt toate informatiile pe care le-au oferit cei din conducerea brandului de lux ce apartine de cei de la Hyundai!

Asa cum putem vedea si in pozele ce ne-au fost puse la dispozitie de cei de la Genesis, linia de design a conceptului Mint este extrem de interesanta, iesind parca din tiparele clasice cu care ne-am invatat in ultimii ani. Ba chiar am putea sa spunem ca cei de la Genesis au mizat pe un design destul de indraznet, care prezinta riscul de a nu prinde chiar la toata lumea. Bineinteles, vorbim totusi abia despre un concept al acestui model, nu despre versiunea lui de serie. Vom vedea in cele din urma daca cei de la Genesis vor ramane la aceeasi linie de design pe care o putem admira acum!

Brandul Genesis a fost lansat de cei de la Hyundai in anul 2016, modelele fiind comercializate intr-o prima faza pe pietele auto din Statele Unite si Asia. Totusi, Genesis se pregateste si pentru lansarea sa pe plan european, lansare care ar urma sa se faca in anul 2020. Pentru inceput, modelele Genesis vor fi disponibile in special in Marea Britanie. Gama de modele a celor de la Genesis include pana acum trei modele sedan. Anul 2020 va aduce insa alte doua modele de tip SUV lansate de cei de la Genesis, si anume GV70 si GV80.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp