Hyundai publica prima imagine teaser cu conceptul electric 45

Hyundai a publicat la sfarsitul saptamanii trecute prima imagine teaser cu conceptul electric care urmeaza sa fie prezentat in prima parte a lunii septembrie.

Hyundai publica prima imagine teaser cu conceptul electric Hyundai 45

Oficialii Hyundai au anuntat la sfarsitul saptamanii ce tocmai s-a incheiat ca vor lansa un concept electric la inceputul acestei toamne. Mai exact, este vorba despre Hyundai 45, un concept care isi propune sa scoata in evidenta linia de design pe care o vor adopta viitoarele modele din gama producatorului.

Conform informatiilor pe care le avem pana la acest moment, Hyundai 45 urmeaza sa fie lansat in data de 10 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, un eveniment ce se anunta extrem de interesant pentru pasionatii auto din intreaga lume!

Din pacate, pana la aceasta data nu avem prea multe informatii despre ceea ce ne va oferi acest concept Hyundai 45! Insa, stim un detaliu extrem de important, si anume ca avem de-a face cu un concept electric!

De fapt, nici nu este o surpriza foarte mare acest lucru, marea majoritate a producatorilor auto mergand in aceasta directie in ultima vreme, a electrificarii. Lasand acest detaliu la o parte, oficialii celor de la Hyundai au publicat acum si o prima imagine teaser cu viitorul Hyundai 45.

Conceptul Hyundai 45 va fi prezentat peste numai doua saptamani la Frankfurt, constructorul asiatic punand accentul in mod deosebit pe tehnologiile integrate si pe aplicatiile practice ale acestora in viata de zi cu zi.

De asemenea, Hyundai 45 va putea fi privit drept un indiciu cu referire la linia de design pe care o vor adopta viitoarele modele electrice din gama Hyundai. Linia de design face, bineinteles, parte din filosofia de design Sensuous Sportiness.

Mai trebuie sa spunem si ca numele Hyundai 45 aduce un omagiu pentru Hyundai Pony, primul model de serie al producatorului sud-coreean. Hyundai Pony a fost lansat pe piata in urma cu aproape 45 de ani, in anul 1975, fiind un model cu totul si cu totul special pentru constructorul asiatic.

Hyundai va mai prezenta in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt si noua generatie a modelului de oras i10, noua generatie de la care se asteapta foarte multe.

Oficialii Hyundai isi pun toate sperantele in aceste modele noi, spunand ca au un avantaj important in functiile de conectivitate de care dispun, dat si in sisteme de siguranta activa cu care au fost dotate. Noile modele i10 vor beneficia de Apple Car PLay, Android Auto, incarcare wireless pentru smartphone si camera video de marsarier.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter