Honda primeste trei premii in cadrul RED DOT DESIGN AWARDS 2020

Honda a primit nu unul, ci trei premii in cadrul RED DOT DESIGN AWARDS. Mai mult, producatorul Japonez a primit premiul „Best of the Best” pentru Honda e.

Honda primeste trei premii in cadrul RED DOT DESIGN AWARDS 2020

Stim ca japonezii produc masini extrem de frumoase, asa ca o sa ne prefacem ca ne surprind aceste trei premii obtinute de Honda in cadrul RED DOT DESIGN AWARDS. Prestigioasa competitie internationala de design a subliniat inca o data, daca mai era cazul, ca Honda are produse cu care se poate mandri.

Honda e, premiul Red Dot: Best of the Best 2020

Modelul electric Honda e trebuie sa soseasca si in Romania si suntem nerabdatori sa o conducem imediat ce starea de urgenta se termina. Conform producatorului japonez, Honda e a primit cea mai mare onoare a premiilor internationale.

Daca nu stiati inca, Honda e este ultimul membru al gamei electrificate Honda si promite sa ofere o experienta de condus complet electrica in orasele aglomerate. O simpla privire e necesara sa arunci asupra ei si te cucereste iremediabil: panouri frontale si posterioare cu lumini LED integrate, un capac elegant din sticla pentru portul de incarcare, dar si linii curate de design.

Mai mult, modelul nu foloseste oglinzi laterale, pentru ca acestea sunt inlocuite de sistemul Side Camera Mirror. Un alt diferentiator unic pentru Honda e sunt si panourile negre cu profiluri concave situate in fata si in spate intre blocurile optice.

Designul nu este complet nou, pentru ca ne-a fost prezentat de Honda in 2017, la Salonul Auto de la Frankfurt. Chiar si atunci, conceptul a primit un premiu in cadrul renumitului Car Design Award, „Best Concept Car”.

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP face senzatie la premiile Red Dot

CBR1000RR-R Fireblade SP este cea mai recenta motocicleta a celor de la Honda ce poarta sigla Fireblade. Daca nu stiati deja, sigla Fireblade si-a facut aparitia prima data in anul 1992 si de atunci a stabilit punctul de referinta pentru modul in care o motocicleta super-sport de 1000 cc ar trebui sa se comporte pe strada.

Pentru modelul 2020, dezvoltat sub eticheta „Born to Race”, accentul s-a pus asupra performantei pe circuit dar si asupra unui design radical. Motocicleta vine cu carene laterale angulare si agresive, carene inferioare extinse, o varietate de fante si forme de canalizare a aerului, toate combinate pentru a oferi cel mai bun coeficient de tractiune din clasa de 0,27.

„Aripioarele” dinamice care au fost folosite pe aceasta motocicleta cresc semnificativ forta de apasare dar si stabilitatea, pentru a controla cel mai puternic motor cu patru cilindri in linie produs de Honda vreodata: 214 cp la 14,500 rpm!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Honda

Newsletter