Honda, Mercedes-Benz, Toyota si Lexus isi pastreaza valoarea de-a lungul timpului

Honda, Mercedes-Benz, Toyota si Lexus sunt brand-urile aflate in topul clasamentului realizat de Automotive Lease Guide (ALG), compania de studii de piata ce monitorizeaza valoarea reziduala a vehiculelor.

Honda este brandul aflat pe primul loc la categoria "žCea mai in voga marca" iar Mercedes s-a aflat prima in topul masinilor de lux in aceasta competitie anuala a modelelor care isi pastreaza valoarea de-a lungul timpului.

Separat, in cadrul editiei organizate de Kelley Blue Book, dedicata automobilelor vandute la mana a doua, Toyota a obtinut pentru al treilea an consecutiv, primul loc la categoria celui mai in voga brand si Lexus premiul pentru cea mai bine cotata marca de lux.

ALG a realizat o clasificare a modelelor din 2014 cu cea mai mare probabilitate sa pastreze procentul maxim din pretul sugerat de producator la o noua vanzare peste trei ani – durata medie a unui contract de leasing.

Kelly s-a raportat la o durata de 5 ani – media detinerii unei proprietati auto, spun ei. Astfel, in clasificarile acestora, scorul detinut de Toyota a crescut cu 2,1%, ajungand la 46,1 procente. Cu alte cuvinte, ei preconizeaza ca vehiculele Toyota vor pastra o medie de 46,1% din pretul de pe eticheta dupa 5 ani de folosire.

Brandul Subaru s-a clasat pe al doilea loc la aceasta categorie, a marcilor in voga.

Lexus, brandul de lux al Toyota Motor a crescut de asemenea cu 2 procente, ajungand la 45,6%, imediat sub el siuandu-se Audi. Media modelelor 2014 a fost de 39.7%.

In clasamentul ALG, Mercedes a detronat brandul Acura al producatorului Honda, devenind astfel primul in topul masinilor de lux, fapt fara precedent in ultimii sapte ani, cand coroana nu a revenit unui producator japonez. Honda a castigat locul 1 in categoria brandurilor de top al doilea an consecutiv.

Premiul se datoreaza unor strategii precum "žacordarea de stimulente" dar si inchirierea redusa a vehiculelor, a declarat Larry Dominique, presedintele Automotive Lease Guide. "žAcesti factori au ajutat mentinerea valorii vehiculului, care este si extrem de avantajoasa pentru clienti. "

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter