Noua generatie Honda Jazz vine in 2020 si va avea doar versiuni hibride

Noua generatie Honda Jazz vine in 2020 si va avea doar versiuni hibride

Suntem abia in prima parte a anului curent, dar iata ca deja incepem sa aruncam priviri insistente si catre anul 2020, care se anunta a fi extrem de interesant pentru unii producatori de pe piata auto internationala. Spre exemplu, cei de la Honda se pregatesc intens pentru un an 2020 important, care ar putea aduce cu sine si o premiera pentru constructorul nipon.

Ei bine, spunem ca 2020 se anunta a fi un am important pentru japonezi deoarece atunci se va lansa si noul Honda Jazz, model in care niponii isi pun niste sperante destul de mari. Asadar, haideti sa vedem ce este cu acest Honda Jazz despre care se vorbeste din ce in ce mai des in ultima perioada!

Ei bine, asa cum spuneam, noul Honda Jazz ar urma sa fie lansat in 2020, acesta urmand sa fie disponibil doar in versiuni hibride. Ce-i drept, la acest moment vorbim doar pe baza unor informatii neoficiale, care nu au fost inca confirmate de niciun oficial al producatorului nipon.

Din cate se pare, lansarea lui Honda Jazz se va infaptui anul viitor in cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Asa cum spuneam si mai devreme, aceasta lansare ar putea veni cu o premiera pentru cei de la Honda, acesta urmand sa fie primul model din gama care va fi disponibil exclusiv cu versiuni hibride.

Totusi, daca aceste informatii s-ar dovedi in cele din urma a fi reale, nu ar trebui sa ne mire deloc acest lucru. Si asta pentru ca cei de la Honda si-au exprimat deja planurile spre aceasta directie. Mai exact, stim deja ca cei de la Honda isi doresc ca pana in 2025, toate modelele din gama sa sa aiba cel putin o versiuni hibrida.

In aceste conditii, nu ar fi chiar de mirare daca am vorbi despre un model care va fi oferit exclusiv alaturi de versiuni de motorizare hibride. Asa cum stiti deja, la acest moment, Jazz este oferit cu o motorizare de 1.3 litri de 102 cai putere si cu un cuplu maxim de 123 Nm. De asemenea, mai exista si o unitate pe benzina, cu capacitate de 1.5 litri, capabila sa produca 130 de cai putere.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa asteptam anul 2020 pentru mai multe informatii in acest sens. In cazul in care se va face la Tokyo, inseamna ca lansarea va avea loc abia in luna octombrie. Asadar, mai sunt multe luni pana atunci, timp in care vom mai putea afla informatii suplimentare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter