Honda deschide un nou centru de productie si performanta in SUA

Veste buna pentru cei pasionati de marca Honda. Super-modelul NSX va fi produs la un nou centru de productie si performanta din Ohio, Statele Unite ale Americii. Cei 70 de milioane de dolari atribuiti facilitatilor de productie avansate cuprind 56.083 mp, spatiu gazduit de fostul centru Logistic Honda din America de Nord.

Constructia, care va reprezenta a treia uzina din Ohio a companiei de automobile, este situata in apropiere de Honda R & D America, centrul pentru dezvoltare si noi productii tehnologice. Un avantaj si pentru tehnicienii calificati: Centrul de Productie si Performanta va angaja aproximativ 100 de asociati cu inalta calificare, ce provin din cadrul operatiunilor Honda existente. Propulsorul va fi, de asemenea, asamblat in Ohio, la fabrica de motoare Honda din Anna.

Noul NSX, care va fi emblema Honda in Europa si Acura in SUA, este creat de o echipa de cercetare si dezvoltare condusa de designeri și ingineri din cadrul Honda R & D America, situat in Los Angeles, California, si Raymond, Ohio.

Un alt anunt facut public de companie ii aduce in atentie pe liderul de echipa pentru dezvoltare globala a noului NSX, Ted Klaus si pe inginerul sef asociat din cadrul Honda America, Clement D ‘Souza. Pana in 2015, acesta din urma va aduce NSX catre o productia de masa. “Recenta instalatie de productie va fi la fel de originala ca si vehiculul pe care il vom construi aici. Cand am creat planul pentru fabrica, ne-am uitat cu atentie la fiecare proces si am reusit un amestec perfect intre arta si tehnologie! ”, a spus D ‘Souza.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter