Honda Civic va primi imbunatatiri in 2014

Pentru o senzatie mai sportiva, modelul hatchback Honda Civic va suporta imbunatatiri in materie de dinamism si design pentru modelul ce va aparea in 2014. Cele mai importante ajustari ale celei de-a noua generatii de Civic le regasim sub capota.

Servodirectia elctronica a fost modificata pentru un control mai precis in timpul rularii cu viteze mari. Suspensiile au fost de asemenea ajustate pentru a imbunatati controlul tractiunii iar unghiul de cadere si extremitatea inferioara a suspensiei au fost realiniate pentru a imbunatati controlul total.

Modificarile au fost implementate ca raspuns al feedbackului primit din partea dealerilor si clientilor Honda.

Schimbarile au fost realizate sub coordonarea echipei de ingineri la fabrica Honda din Swindon, careia i s-a oferit mana libera din Japonia, sa configureze masina dupa gusturile europene.

Scopul Honda este acela de a inzestra hatchback-ul standard cu o imagine ceva mai sportiva, pentru a alinia modelul cu varianta mai preformanta Civic Type R, care se preconizeaza ca va aparea in 2015.

Mici modificari ale exteriorului si interiorului au fost de asemenea aduse modelului Civic hatchback. Astfel, la exterior se remarca prezenta geamurilor fumurii, iar hayonul, conturul placutelor de inmatriculare si spoilerele au finisaje colorate in nuante negre. De asemenea noile jante din aliaj de 16 inch vin in dotarea standard.

In ceea ce priveste interiorul, aici regasim cusaturi albe la nivelul scunelor, al volanului si al levierului, plastic negru lucios si insertii de aluminiu la nivelul suportului de pahare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter