Honda a prezentat conceptul FCEV

La Salonul Auto de la Los Angeles de anul acesta, Honda a prezentat conceptul FCEV. Acesta include trasaturile estetice care vor inspira succesorul lui FCX Clarity, automobilul alimentat cu hidrogen, produs in serie de cei de la Honda.

Noul concept este capabil sa furnizeze o autonomie de peste 480 kilometri doar cu un rezervor de hidrogen, pe pe cand modelul anterior avea o autonomie de 380 kilometri. Mai mult decat atat, clientii vor putea realimenta vehicului in aproximativ trei minute la o presiune de 70 Mpa.

O versiune de productie va cuprinde pentru prima data, cererea la nivel mondial a unui sistem de propulsie cu pile de combustibil, ceea ce permite un spatiu mai generos si flexibilitate in ceea ce priveste o eventuala cerere a noii tehnologii pentru diverse tipuri de automobile in viitor.

Remarcam de asemenea progrese tehnologice semnificative la sistemul de alimentare, cu 60% mai puternic fata de cel al lui FCX Clarity, gratie unor pile de combustibil cu o densitate de putere de 3kW/L.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter