Honda e vine in Romania. Cat costa si ce specificatii are!

Constructorul japonez Honda a dezvaluit preturile de la care modelul Honda e va fi disponibil in Romania.

Honda e vine in Romania. Cat costa si ce specificatii are!

Honda e va fi disponibila in Romania in varianta de echipare de top (Advance) la pretul de 39.980 euro cu TVA inclus. Primul model 100% electric produs de Honda va fi eligibil pentru programul RABLA PLUS, astfel ca poate beneficia de o reducere de peste 10.000 de euro.

Primele modele Honda e vor fi disponibile pentru livrare catre clienti incepand cu luna octombrie 2020, dar cateva unitati vor sosi mai devreme in Romania, poate chiar din luna iunie, pentru a putea fi testate de clienti la dealerii Honda.

Honda e combina multe tehnologii in jurul unui sasiu construit special. Toate sunt propulsate de un puternic motor electric de 154 CP (amplasat in spate), controlat prin sistemul Single Pedal Control. Interiorul urmeaza linia exteriorului mizand pe o atmosfera moderna si relaxata.

Tehnologii disponibile pe noul Honda e

  • Side Camera Mirror
  • Manere usi pop-out
  • Centre Camera Mirror
  • Honda Parking Pilot (4 camere video si 12 senzori sonar pentru a detecta un loc de parcare potrivit si pentru a ghida masina in locul respectiv fara ca soferul sa atinga volanul)
  • Control Single Pedal
  • Doua ecrane centrale de 12.3"

Primul model full-electric de la Honda are o autonomie de 220 de kilometri, aproape identic cu cea a viitoarea Dacia electrica. Bateria japonezei se poate incarcat in numai 30 de minute la statiile CCS2 sau in patru ore la statiile Type 2 de 6.6KW.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter