“Heeerrrrrrr” Mercedes-Benz A45 AMG!

Noul model Mercedes-Benz A45 AMG a iesit, in sfarsit, la rampa, desi cativa paparazzi reusisera sa surprinda de ceva vreme fotografii cu el. Masina este propulsata de un motor AMG cu patru cilindri in linie de doi litri, care dezvolta, atentie, 360 de cai putere si un cuplu de 450 Nm.

Aceste cifre il fac sa fie cel mai puternic propulsor de patru cilindri din lume. Surprizator insa, cei de la Mercedes sustin ca nu are un consum mixt mai mare de 6,9 litri la suta de kilometri. Motorul este ajutat de o cutie de viteze automata cu 7 trepte(AMG SpeedShift DCT), iar impreuna fac ca masina sa ajunga o 100km/h in numai 4,6 secunde si viteza maxima sa fie de 250 km/h.

In plus, cutia de viteze are trei moduri de operare, dublu-ambreiaj si o functie de demaraj Race Start, pentru un sprint optim. Noul model A45 AMG are tractiune integrala variabila in dotarea standard, fiind gandita pentru a obtine performanta optima.

In functie de nevoi, calculatorul masinii decide in ce parte sa trimita puterea, la puntea fata, la cea spate sau la ambele simultan. In ceea ce priveste aspectul, noul model vine cu un kit de caroserie schimbat: spoilere fata si spate noi, praguri redesenate etc. Si la interior au fost facute schimbari. Au fost montate scaune, volan si schimbator de viteze sport.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter