Gumball 3000, cel mai asteptat eveniment al anului, ajunge in acest weekend la Bucuresti

Gumball 3000

Un nou sfarsit de saptamana dedicat pasionatilor masinilor de lux din Bucuresti sta sa inceapa in scurt timp. Editia din acest an a Festivalului Gumball 3000, inceputa saptamana trecuta in Dublin, va avea ca punct de sosire in aceasta seara Piata Constitutiei, din Bucuresti. Cei care vor alege sa isi petreaca acest weekend in fata Palatului Parlamentului nu vor avea partea numai de sute de cai putere si bolizi de lux, ci si de multe concerte si alte evenimente speciale.

Cea de-a 18-a editie a Festivalului se va incheia in aceasta seara in centrul Bucurestiului, acolo unde peste 120 de masini de lux vor trece linia de sosire marcata in Piata Constitutiei. Printre vedetele care vor ajunge acolo se numara pilotii de Formula 1 David Coulthard si Jean Alesi, actorul David Hasselhoff, rapper-ul Eve sau Dj AfroJack.

Pasionatii auto bucuresteni care vor ajunge astazi sau maine in Piata Constitutiei vor putea admira numeroase masini de lux provenite de la producatori precum Pagani, Bugatti, Lamborghini, Ferrari, Jaguar, Porsche, Aston Martin, Rolls Royce, Bentley sau Koenigsegg.

Gumball 3000 a avut loc pentru prima data in anul 1999, atunci cand un om de afaceri britanic si-a invitat numerosi prieteni celebri la un traseu prin Europa. Festivalul s-a bucurat de un succes rasunator, langa Maximillion Cooper alaturandu-se o multime de celebritati din toate colturile lumii. Printre altii, festivalurile din anii precedenti i-au avut in prim plan pe Kylie Minogue, Kate Moss, Johnny Knoxville, David Guetta, Snoop Dogg sau Adrien Brody.

Pornit de la ideea unui tur prin Europa presarat cu multa distractie si muzica buna, Gumball 3000 s-a transformat in timp intr-un adevarat festival care isi propune, printre altele, sa ofere o noua sansa comunitatilor sarace din intreaga lume.

Astfel, Fundatia Gumball 3000 se foloseste de eveniment pentru a putea organiza o serie de licitatii cu scopuri caritabile pentru a strange fondurile necesare acestor comunitati. Printre obiectivele pe care acestia si-i propun se numara sprijinirea proiectelor tinerilor, imbunatatirea educatiei copiilor din zone defavorizate sau punerea la punct a infrastructurii din zonele cu probleme.

Cu timpul, Gumball 3000 s-a transformat intr-un eveniment urmarit de peste 60 de milioane de telespectatori din intreaga lume si care are peste 100 de milioane de urmaritori pe retelele de socializare. De asemenea, brandul Gumball 3000 a fost evaluat in urma cu scurt timp de specialistii de la Forbes la peste 300 de milioane de dolari.

Datorita actiunilor de caritate pe care le intreprinde, Gumball 3000 este privit drept un adevarat brand cultural pentru tineri, avand in acest moment drept parteneri mai multe fundatii filantropice din intreaga lume.

PROGRAM BUCURESTI

Vineri – 6 mai
5PM - 10PM – SOSIREA MASINILOR LA BUCURESTI

Sambata – 7 mai
10AM - 4PM Expozitie de masini
4PM - 6PM – Parada masinilor si vedetelor

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp