GM se aliniaza cu tehnologia si face posibila pornirea masinilor cu ajutorul unui smartphone

Daca detii un smartphone si vrei sa-ti cumperi masina de la General Motors fabricata in 2014, atunci fii atent aici! Producatorul german le va oferi clientilor care aleg automobilele produse in 2014 un serviciu gratuit prin care pot porni masina de la distanta, datorita aplicatiei OnStar.

Abonatii OnStar au acum posibilitatea de a porni sau de a descuia propriile automobile folosindu-si smatphone-urile sau tabletele  oriunde s-ar afla, daca isi vor instala aplicatia RemoteLink.

GM a declarat ca acest serviciu va fi gratuit timp de cinci ani pentru cei care isi vor cumpara masini fabricate in 2014, chiar daca acestia nu au un abonament OnStar, care costa intre 18.95 de dolari si 27.95 de dolari pe luna. Vehiculul trebuie sa fie echipat din fabrica cu sistemul pornirii de la distanta pentru a putea fi conectat la aplicatia OnStar.

Reprezentantii GM spun ca noul sistem le va atrage mai multi clienti, astfel ca "un sondaj facut in randul utilizatorilor RemoteLink arata ca 72% dintre acestia vor sa cumpere o masina produsa de GM datorita noului serviciu de care dispune", a spus Phil Abram, Director General pentru Infotainment in cadrul GM.

Alte servicii RemoteLink vor fi disponibile doar pentru abonatii OnStar, cum ar fi monitorizarea presiunii din pneuri. GM are mai mult de sase milioane de abonati OnStar.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter