GM + Nissan = 2015 Chevrolet City Express

General Motors si Nissan s-au hotarat sa-si uneasca, temporar, destinele. Cele doua companii s-au asezat la masa de discutii si au pus la cale un nou acord: vor produce un mic vehicul de marfa, pe care GM il va vinde in Statele Unite si Canada.

General Motors va procura vehicului de la Nissan si il va distribui prin reteaua de dealeri Chevrolet. GM se asteapta ca Chevrolet City Express, bazat pe Nissan NV200, sa fie disponibil pentru vanzare in toamna anului 2014.

“Flota noastra de clienti ne-a cerut sa patrundem putin in segmentul comercial cu o serie de mini van-uri.. Va fi un plus pentru portofoliul nostru si pentru consolidarea pozitiei in fata clientilor comerciali", a declarat Ed Peper, vice-presedinte al flotei comerciale GM.

Nici Joe Castelli, vice-presedintele Nissan nu s-a lasat mai prejos cand a venit vorba de declaratii. Acesta a adaugat ca “actuala colaborare si dorinta de a extinde piata pentru produsele noastre inovatoare, imbunatateste eficienta de productie a companiei Nissan si creste capacitatea de a face fata cererii".

In prezent, Nissan isi vede de treaba si vinde o versiune a vehiculului NV200 in numeroase piete din intreaga lume, inclusiv Statele Unite si Canada. Nissan NV200 este un vehicul comercial spatios si totusi compact, care a castigat premiul anterior de Van International al anului. Intretinerea vehiculului este accesibila datorita costurilor reduse de exploatare. Eficienta motoarelor este mare iar vehicului are o buna structura de siguranta care ajuta la minimizarea daunelor in caz de accident.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CEA MAI SCUMPA PARCARE DE MASINI DIN LUME
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter