GM incearca sa resusciteze Chevrolet in Europa

Thomas Sedran, seful de strategii de la Opel, va conduce Chevrolet si Cadillac in Europa. In varsta de 48 de ani, el va prelua aceasta functie de la 1 iulie, inlocuind-o pe Susan Docherty care a declarat ca pleaca din GM ca sa isi petreaca mai mult timp cu familia.

Evident, suntem foarte atenti la ceea se intampla cu Chevrolet in Europa si avem nevoie de perspective noi", a declarat Dan Akerson, CEO la General Motors, la o intalinire cu angajatii.

Thomas Sedran este de parere ca Chevrolet are una dintre cele mai noi game de modele de pe piata, dupa ce, in ultimii trei ani, au fost lansate 15 masini noi sau redesenate, in vreme ce Cadillac se asteapta sa atraga noi clienti cu modelul mai sportiv ATS, care concureaza cu Bmw seria 3.

Odata cu aducerea lui Sedran in aceasta functie, GM isi doreste ca linia dintre cele doua marci, Opel si Chevrolet, sa fie mai clara, astfel incat sa nu isi mai fure una-alteia clientii. Numai ca Thomas Sedran nu va avea o sarcina deloc usoara.

Vanzarile Chevrolet au scazut cu 20% anul trecut, iar marca este considereata inferioara Opel. Cele mai multe vanzari in Europa le-au avut modele Aveo si Spark/Matiz, produs de GM Daewoo in Coreea de Sud.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter