GM ar vrea Opel Adam si Cascada in SUA

Modelele Adam si Cascada de la Opel ar arata incredibil de bine in showroom-urile Buick din SUA! Nu o spunem noi, ci seful General Motors, Dan Akerson. Acesta a mai declarat ca regreta decizia de a crea cele doua modele doar pentru piata chineza, nu si pentru cea americana, hotarare luata inainte de falimentul din 2009.

Adam, care a intrat pe piata europeana in ianuarie, a fost gandit sa mai fure din clientii Fiat 500 si Mini Cooper. Masina costa aproximativ 11.500 de euro si este laudata de aproape toate revistele de specialitate.

Cascada, masina cu doua usi si patru locuri, a fost construita pe aceeasi platforma cu Buick Verano, un sedan compact. Costa 24.945 de euro sau 33.300 de dolari.

Dupa lansarea ei la Geneva, in martie, vicepresedintele GM, Steve Girsky, le-a spus celor de la Automotive News ca decapotabila arunca o lumina frumoasa asupra marcii, dar ar fi trebuit adaptata pentru piata americana. In ultimele 18 luni, Buick a scos doua modele noi, sedanul Verano sedan si micul crossover Encore.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter