General Motors sprijina studentii, viitorii lideri de pe piata auto

Marry Barra, vicepresedintele senior General Motors, a primit un titlu de onoare miercuri seara din partea Fundatiei Society of Automotive Engineering 2013 . Astfel, Barra a devenit prima femeie care poarta acest titlu din ultimii 25 de ani.

Barra a declarat ca General Motors va dona primul model 2014 Cadillac CTS Vsport construit, care include si un pachet performant pentru scolile auto, fundatiei SAE. CTS Vsport va fi primul model de Cadillac care va oferi o transmisie automata cu opt trepte. Masina este construita dupa criterii de inalta performanta, iar incasarile obtinute de pe urma vanzarii ei vor fi donate Fundatiei SAE, care va investi acesti bani in stiinta, tehnologie, inginerie si programe de matematica pentru studenti.

Programele acestei Fundatii sunt vitale pentru a reaprinde pasiunea pentru matematica si stiinta a tinerilor studenti, care vor fi viitorii lideri ai industriei de automobile, a spus Barra. Trebuie sa ne asiguram ca urmatoarea generatie de profesionisti detine competentele necesare pentru a concura la nivel global.

Programele sustinute de SAE integreaza elementele de baza ale stiintei cu invatarea in echipa, aratandu-le astfel tinerilor ca matematica si stiinta reprezinta doua alegeri de cariera viabile, a declarat John Calabrese, vicepresedinte GM.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter