Ford pregateste o versiune speciala a supercar-ului GT pentru Goodwood Festival of Speed

Ford pregateste o versiune speciala a supercar-ului GT pentru Goodwood Festival of Speed

Editia din acest an a renumitului Goodwood Festival of Speed se anunta a fi extrem de interesanta pentru pasionatii auto care vor fi prezenti acolo incepand din data de 4 iulie. Ford este unul dintre constructorii care anunta surprize mari pentru editia din acest an a festivalului, surprize care includ o versiune speciala a supercarului GT. Pentru a ne face pe toti mai curiosi si pentru a ne convinge ca avem de ce sa mergem la acest eveniment, cei de la Ford au publicat recent un teaser video cu versiunea speciala a lui GT pe care o vor expune in cadrul festivalului.

Goodwood Festival of Speed isi va deschide portile in acest an incepand cu data de 4 iulie. Americanii de la Ford sunt unii dintre primii constructori care au publicat deja lista de modele cu care se vor prezenta la acest eveniment. Si trebuie sa va spunem ca este o lista extrem de interesanta, care se anunta a fi foarte atractiva pentru fanii producatorului. Lasand la o parte aceasta versiune speciala despre care vorbeam mai devreme, fanii celor de la Ford care vor fi prezenti in Marea Britanie la acest eveniment vor mai putea admira pe viu si alte modele de renume ale constructorului american.

Pasionatii auto care vor fi in Marea Britanie la acest eveniment la inceputul lunii iulie vor avea sanse de a vedea in fata ochilor noul model Focus ST. De asemenea, cei de la Ford vor aduce la festival si proaspatul Shelby GT500, un model care se bucura deja de un succes remarcabil printre pasionati.

Totodata, cei de la Ford se pregatesc pentru editia din acest an a Festivalului Vitezei si cu cateva modele dedicate competitiilor. Unul dintre acestea este Ford Fiesta WRC, versiunea de NASCAR a lui Fusion. De asemenea, expus la acest eveniment va fi exemplarul cu numarul 66 care a luat startul in acest an in Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Asa cum va spuneam si in debutul acestui material, o alta surpriza pe care ne-o pregatesc cei de la Ford este reprezentata de o versiune speciala a supercarului GT. Chiar daca nu avem prea multe detalii oficiale pana la acest moment, cei de la Ford au publicat un teaser video. Astfel, observam un supercar care a primit o aripa spate extrem de generoasa si o priza de aer suplimentara amplasata pe plafon. In orice caz, versiunea pregatita pentru Goodwood Festival of Speed arata foarte bine!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter