Ford tine la buzunarele rusilor

Ford rasplateste fidelitatea clientilor rusi! Cum? Construieste pe meleagurile lor (Tatarstan) o fabrica unde se va produce micul SUV EcoSport incepand de anul viitor. Stephen Odell, directorul Ford din Europa, a declarat ca piata ruseasca va fi cea mai mare din Europa in urmatorii ani si reprezinta o oportunitate mare de crestere a vanzarilor.

Aceasta actiune va fi pusa in miscare pentru ca cererea de SUV-uri a crescut foarte mult in Rusia. Ted Cannis, presedintele Ford Soller, a spus ca productia lui EcoSport este dedicata consumatorilor care cauta un SUV mic si va ajuta la repozitionarea Ford in acest segment.

De asemenea, presedintele a mai spus ca exista foarte putini competitori pe acest segment si multi dealeri auto importa modelul lor de SUV in Rusia, ceea ce a contribuit la cresterea preturilor.

Astfel, prin productia modelului EcoSport in Rusia, Ford va putea vinde masini rusilor la preturi mult mai scazute. Fabrica va angaja 500 de oameni. În doar 18 luni, Ford Sollers a adaugat la producÅ£ia modelelor Focus și Mondeo, și Galaxy, S-MAX, Kuga, Explorer și Transit.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter