Ford se pregateste de lansarea unui nou SUV in 2020

Segmentul SUV-urilor se bucura de ceva ani buni de o popularitate uriasa pe plan european si nu numai. Desi multi erau cei care se asteptau ca la un moment dat aceasta popularitate sa inceapa sa scada, se pare ca nu se intampla deloc acest lucru, ba chiar din contra.

In aceste conditii, nu este de mirare ca multi producatori auto dezvolta noi si noi modele de acest tip, care sa satisfaca o gama tot mai variata de cerinte venite dinspre clienti. Conform ultimelor zvonuri de pe piata auto, Ford se pregateste sa atace in forta acest segment in anii urmatori, urmand sa lanseze mai multe modele interesante.

Desi inca nu avem prea multe informatii de incredere cu privire la aceasta ofensiva pe care o pregatesc cei de la Ford, se pare ca un prim model ar urma sa fie lansat in 2020. Acesta a fost deja surprins in cadrul unor sesiuni de teste desfasurata in ultima perioada in Germania.

Desigur, modelul era inca sub camuflaj, drept pentru care nu putem vorbi nimic concret inca. Insa, se pare ca acest nou model de tip SUV la care lucreaza cei de la Ford are marimea unui Focus, urmand sa inlocuiasca in anii urmatori in gama Ecosport, model care este produs la ora actuala exclusiv la uzina de la Craiova.

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, conform fotografiilor care au fost facute publice, ne putem da seama ca noul model ar urma sa aiba o serie importanta de similaritati cu Focus. Atat formula de dimensiuni, cat si linia de design par sa semene foarte mult la acest moment. Desigur, sub camuflaj se pot ascunde unele surprize, insa nu avem cum sa stim despre acestea la ora actuala

. Ce se poate observa ca fiind diferit este garda la sol, care este ceva mai inalta in cazul acestui nou model. Publicatiile de specialitate se contrazic cu privire la viitorul acestui nou model, unii fiind de parere ca acesta va scoate din gama Ecosport, altii spunand ca se va pozitiona in gama intre Ecosport si Kuga.

Este important de urmarit si ceea ce se va intampla la uzina de la Craiova a celor de la Ford. Oficialii producatorului au anuntat in urma cu ceva timp ca la Craiova se va produce un nou model, insa nici atunci nu au fost date niciun fel de detalii suplimentare. Este posibil sa fie vorba chiar despre acest nou model! Insa, Ecosport se bucura si la ora actuala de un succes important pe piata europeana, drept pentru care cei de la Ford nu ar avea de ce sa il scoata din gama.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter