Ford va prezenta un SUV electric in luna noiembrie

Ford va prezenta la sfarsitul acestui an SUV-ul electric cunoscut in prezent sub numele Mach-E, informatia fiind facuta publica de un oficial al producatorului american.

Ford va prezenta un SUV electric in luna noiembrie

Americanii de la Ford au anuntat inca de anul trecut ca planuiesc sa lanseze un SUV electric al carui infatisare ar urma sa fie inspirata de la celebrul Mustang. Daca va reamintiti, la acea vreme, producatorul american a prezentat chiar si un teaser cu modelul care ar fi urmat sa fie dezvoltat.

Ei bine, pana in prezent era cunoscut faptul ca noul model va fi disponibil pe piata incepand cu anul urmator, insa se pare ca americanii ne pregatesc o surpriza. Mai exact, noul model urmeaza sa fie lansat chiar la sfarsitul acestui an, in luna noiembrie. Informatia a fost dezvaluita de purtatorul de cuvant al producatorului de peste Ocean.

Desi purtatorul de cuvant s-a dovedit a fi destul de zgarcit in oferirea unor detalii suplimentare, zvonurile spun ca noul model s-ar putea sa fie lansat chiar in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Asa cum probabil ca stiti, evenimentul de la Los Angeles este programat sa isi deschisa portile in a doua parte a lunii noiembrie. Conform primelor informatii pe care le stim, modelul electric urmeaza sa fie produse doar in Statele Unite ale Americii, urmand sa fie exportat mai tarziu chiar si pe piata auto europeana.

Pana la ora actuala nu stim foarte multe informatii despre acest nou model al producatorului american, nici macar numele Mach-E nefiind unul oficial la acest moment.

aInsa, cei de la Ford au inregistrat anterior numele Mach-E pentru primul lor model electric, insa pana la acest moment nu se stie daca acesta este doar un nume de cod folosit in cadrul companiei sau daca va fi chiar numele oficial al viitorului model.

De asemenea, pana la acest moment nu avem nici foarte multe informatii oficiale despre ceea ce ne va oferi noul model. Conform dezvaluirilor pe care le-au facut oficialii Ford in trecut, SUV-ul electric va avea o autonomie de 482 de kilometri, insa nu stim daca aceasta valoare a fost masurata conform noului standard WLTP.

Dupa lansarea acestui SUV electric, producatorul american planuieste dezvoltarea a inca unui model electric de volum, care urmeaza sa fie produs in cadrul uzinei de la Koln pe platforma MEB a germanilor de la Volkswagen. Acest model urmeaza sa fie disponibil incepand cu anul 2023.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter