Ford Mustang Cobra Jet, vandut cu 200.000 de dolari

La licitatia tinuta la Las Vegas de catre Barrett-Jackson Auction Company, prototipul 2014 Ford Mustang Cobra Jet a obinut un pret de 200.000 de dolari.

De suma obtinuta va beneficia Societatea Nationala pentru Scleroza careia Ford Motor Company i-a facut donatia, fara sa ezite. Organizatia ofera asistenta celor care sufera de boli ale sistemului nervos central.

Dupa o licitatie fierbinte, care a electrizat asistenta,un cumparator anonim a intrat in posesia masinii.

Cumparatorul nu numai ca este proprietarul mandru al unui vehicul NHRA, dar a devenit si membru onorific al echipei Mustang, avand permise de acces la Centrul de Dezvoltare de Produse al Ford, la Ford Design Studios si Ford Racing.

Suma licitata va contribui notabil la lupta impotriva sclerozei multiple: “Suntem foarte fericiti sa vedem contributia pe care vanzarea masinii o va aduce in lupta impotriva bolii”, a spus Dave Pericak, inginer sef la Mustang.

Modelul are un motor de 5.8 litri V8 cu o transmisie de curse T4, iar habitaclul este ranforsat. Rotile Cobra sunt exclusive, franele sunt de curse, iar scaunele sunt facute la comanda de catre Recaro.

Fiind construita ca un prototip de curse pentru 2014, masina are o serie unica: #2014 BJMS CJXX1. Vopsita in portocaliu cu dungi negre, masina are numere distinctive de inmatriculare cu logo–ul Societatii Nationale pentru Scleroza.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter