Ford Fusion Energi, siguranta si consum de 5 stele

Ford Fusion Energi, modelul 2013, a castigat cel mai mare scor total de cinci stele dat de catre Administratia Nationala de Siguranta a Traficului ( NHTSA).

Ratingul de cinci stele este cel mai mare posibil pe care il da Guvernul american si este alocat doar dupa o procedura severa de testare in cadrul Programului de Testare pentru Masini Noi ( NCAP),ce urmareste modul de comportare a vehiculului la impact frontal si lateral, precum si rezistenta la rasturnare.

Hybridul Fusion Energi se alatura lui Ford Fusion si Ford Fusion Hybrid, care au primit deja cele cinci stele pentru siguranta. NHTSA a ales sa testeze vehiculele hybrid separat de cele cu motorul pe benzina datorita faptului ca piata pentru ele este intr-o continua crestere.

Aprilie a fost luna in care Ford a vandut cele mai multe modele hybrid, cu Ford EV atingand o cota de piata record de 18 %, cu 3 % mai mult fata de aceeasi luna a anului anterior. “Fusion Energi combina cel mai inalt rating de siguranta acordat de NHTSA cu un consum redus de combustibil, doua aspecte de care clientii sunt foarte interesati” a spus Steve Kenner, Director Global al Biroului de Siguranta Ford Automotive.

“Strategia noastra este sa oferim clientilor o gama variata de sisteme de propulsie si sa avem cel mai mic consum pe fiecare segment” , a mai spus reprezentantul Ford.

Ratingul NHTSA se alatura distinctiei primite de la Institutul pentru Siguranta Autostrazilor (IIHS) de “Top Safety +” acordate in decembrie . “Top Safety +” este cel mai mare rating pe care IIHS il are pentru siguranta vehiculelor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter