Fiat anunta improspatarea gamei de modele

Italienii de la Fiat au planuri mari pentru perioada urmatoare, oficialii din conducerea producatorului anuntand ca isi propun improspatarea gamei de modele.

Fiat anunta improspatarea gamei de modele

Conform primelor informatii, acest proces de improspatare a gamei ar urma sa se faca in jurul celor mai bine vandute modele pe plan european, si anume Fiat 500 si Fiat Panda. Conform detaliilor pe care le stim pana la aceasta ora, noul 500 va deveni 100% electric in anul 2020, in timp ce constructorul italian pregateste si lansarea unui nou 500X.

De asemenea, se pare ca cei de la Fiat se gandesc acum si la un inlocuitor pentru Tipo, care, cel mai probabil, va fi un SUV. Vorbim pe larg despre toate aceste noutati pe care ni le pregatesc cei de la Fiat in randurile urmatoare!

Primavara acestui an ne aducea o veste importanta din partea oficialilor italieni de la Fiat, si anume lansarea unei versiuni electrice pentru modelul de oras 500.

Asa cum va spuneam inca de atunci, noua versiune electrica urmeaza sa fie lansata in anul urmator! Aflam acum mai multe informatii, oficialii producatorului italian transmitand ca noul Fiat 500 electric va avea pentru inceput o productie de doar 80.000 de unitati.

Bineinteles, in cazul in care cererea va fi una ridicata, productia va fi extinsa. De asemenea, am mai aflat tot pe acest subiect de la cei de la Fiat ca productia efectiva a acestei versiuni electrice a modelului 500 va incepe abia in al doilea trimestru al anului urmator, urmand a se desfasura in cadrul uzinei Miraflori din Torino.

Versiunea electrica a modelului de oras 500 nu este insa singura surpriza pe care ne-o pregatesc cei de la Fiat! Pe langa acest model, italienii mai pregatesc si alte modele, precum noul 500X, 500 Giardiniera Estate si, nu in cele din urma, un inlocuitor pentru Tipo.

Potrivit publicatiilor internationale de specialitate, cel mai probabil, vom vorbi despre un model de tip SUV. Daca ne uitam atenti la indiciile pe care le avem pana la ora actuala pe aceasta tema, am putea spune ca acest nou SUV care ar putea inlocui Tipo ar urma sa fie construit avand la baza aceeasi platforma pe care o regasim si pe modelele Jeep Renegade.

Olivier Francois, CEO-ul producatorului italian, a declarat pe aceasta tema ca Fiat nu va avea in gama “masini mari sau premium sau masini sportive”, motivul fiind unul foarte simplu si anume ca astfel de modele “nu ar avea legitimitate”. In schimb, Olivier Francois a recunoscut ca Fiat are nevoie de mai multe modele electrice in gama!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CEA MAI SCUMPA PARCARE DE MASINI DIN LUME
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter