Ferrari confirma ca va lansa doua modele noi in luna septembrie

Ferarri a anuntat in aceasta vara ca isi propune sa isi extinda gama de modele cu scopul de a isi duce vanzarile la un nivel mai inalt.

Ferrari SF90 Stradale

In acest context, cei de la Ferrari nu ar mai fi nevoiti sa mareasca productia pentru fiecare model in parte. Louis Camiller, CEO-ul producatorului italian de masini de lux, a oferit si cateva informatii interesante cu ocazia prezentarii unui raport financiar cu privire la veniturile obtinute de Ferrari in al doilea trimestru al anului curent. Astfel, aflam chiar din gura celui care conduce Ferrari ca producatorul italian va lansa in aceasta toamna doua modele noi.

Mai exact, conform primelor informatii pe care acesta le-a lansat pe piata, Ferrari va lansa cele doua modele noi in luna septembrie. Prezentarile oficiale vor fi organizate in cadrul unui eveniment ce se va intinde pe durata a doua saptamani, eveniment care va avea loc pe circuitul de la Fiorano.

Din cate se pare, pana la acest moment exista deja un numar important de invitati care au primit de la oficialii Ferrari invitatiile oficiale de a participa la acest eveniment special. Din pacate, pana in prezent nu avem totusi niciun fel de informatii cu privire la cele doua modele care urmeaza sa fie lansate luna urmatoare.

Publicatia Motor1 este prima care a adus pe piata cateva zvonuri in acest sens, sustinand ca unul dintre cele doua modele care urmeaza sa fie prezentate in luna septembrie este SUV-ul Purosangue, model pe care oficialii Ferrari l-au mentionat in premiera in toamna anului trecut.

Inca de atunci, in presa s-a vehiculat informatia conform careia modelul ar fi urmat sa fie lansat in cursul acestui an. Asadar, ar putea fi o varianta de luat in calcul pentru moment! Nu ne ramane decat sa asteptam pana ce cei de la Ferrari ne vor oferi cateva informatii suplimentare care sa ne ajute in identificarea noilor modele!

Asa cum cei mai multi dintre voi stiti deja, cei de la Ferrari au lansat deja in prima parte a acestui an modelele F8 Tributo si SF90 Stradale. Planurile celor de la Ferrari pentru perioada urmatoare sunt insa marete, italienii propunandu-si sa lanseze nu mai putin de 15 modele pana in anul 2022.

Enrico Galliera, directorul de marketing al Ferrari, a explicat in urma cu ceva timp ca producatorul italian isi doreste extinderea gamei de modele tocmai pentru ca isi propune diversificarea gamei de clienti.

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter