Ferrari anunta lansarea unui nou supercar in urmatoarele luni

Ferrari anunta lansarea unui nou supercar in urmatoarele luni

Lansarea pe piata a unui model Ferrari reprezinta pentru orice pasionat auto din lume un moment de bucurie si entuziasm greu de explicat in cuvinte. Este evident ca nu vom putea conduce sau cumpara niciodata un astfel de model al celor de la Ferrari, insa nu avem cum sa nu fim curiosi de ceea ce ofera acesta.

Din cate se pare, oficialii producatorului de la Maranello ne pregatesc o surpriza pentru perioada imediat urmatoare! Oficialii Ferrari au anuntat ca in urmatoarele doua sau trei luni vom putea vedea in fata ochilor un nou supercar. Haideti sa aflam impreuna mai multe detalii despre acest viitor model al celor de la Ferrari!

Informatiile cu privire la un nou supercar care urmeaza sa fie lansat au fost oferite de oficialii celor de la Ferrari in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva. Asa cum stiti deja, cei de la Ferrari au spus prezent la acest eveniment, aducand in capitala elvetiana noul F8 Tributo, model care inlocuieste in gama constructorului modelul 488 GTB. Ei bine, pe langa aceasta surpriza, oficialii Ferrari au oferit cateva declaratii de presa prin care ne-au anuntat de aceasta noua surpriza care ne asteapta in urmatoarele luni!

Reprezentantul Ferrari a oferit o declaratie prin care a afirmat ca “Tributo este primul capitol”. In continuare, acesta a spus ca “urmatorul produs pe care Ferrari il va introduce pe piata va fi un model hibrid, care va fi prezentat in urmatoarele doua sau trei luni”. Din pacate, oficialii Ferrari au ezitat in a oferi mai multe informatii cu privire la modelul care urmeaza sa fie lansat. Avand in vedere ca mai este atat de putin pana la momentul de debut, inseamna ca supercar-ul este deja in ultimele teste la aceasta ora!

De asemenea, nu avem niciun fel de informatii nici cu privire la motorul termic pe care cei de la Ferrari il vor utiliza in componenta viitorului sistem hibrid despre care vorbim. Totusi, pe piata au inceput sa circule cateva zvonuri in acest sens!

Daca este sa le dam crezare, v-am putea spune ca este posibil sa vedem o unitate V6 noua, motor care a fost deja confirmat de cei din cadrul echipei Ferrari. De asemenea, nu ar fi o surpriza nici daca vom vedea acelasi V8 cu capacitate de 3.9 litri care este integrat pe acest nou F8 Tributo, model care a putut fi admirat in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

VIDEOCLIPUL ZILEI