Ferrari anunta lansarea unui nou supercar in urmatoarele luni

Articol scris de Adi S., in data de 12 Martie 2019

Lansarea pe piata a unui model Ferrari reprezinta pentru orice pasionat auto din lume un moment de bucurie si entuziasm greu de explicat in cuvinte. Este evident ca nu vom putea conduce sau cumpara niciodata un astfel de model al celor de la Ferrari, insa nu avem cum sa nu fim curiosi de ceea ce ofera acesta.

Din cate se pare, oficialii producatorului de la Maranello ne pregatesc o surpriza pentru perioada imediat urmatoare! Oficialii Ferrari au anuntat ca in urmatoarele doua sau trei luni vom putea vedea in fata ochilor un nou supercar. Haideti sa aflam impreuna mai multe detalii despre acest viitor model al celor de la Ferrari!

Informatiile cu privire la un nou supercar care urmeaza sa fie lansat au fost oferite de oficialii celor de la Ferrari in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva. Asa cum stiti deja, cei de la Ferrari au spus prezent la acest eveniment, aducand in capitala elvetiana noul F8 Tributo, model care inlocuieste in gama constructorului modelul 488 GTB. Ei bine, pe langa aceasta surpriza, oficialii Ferrari au oferit cateva declaratii de presa prin care ne-au anuntat de aceasta noua surpriza care ne asteapta in urmatoarele luni!

Reprezentantul Ferrari a oferit o declaratie prin care a afirmat ca “Tributo este primul capitol”. In continuare, acesta a spus ca “urmatorul produs pe care Ferrari il va introduce pe piata va fi un model hibrid, care va fi prezentat in urmatoarele doua sau trei luni”. Din pacate, oficialii Ferrari au ezitat in a oferi mai multe informatii cu privire la modelul care urmeaza sa fie lansat. Avand in vedere ca mai este atat de putin pana la momentul de debut, inseamna ca supercar-ul este deja in ultimele teste la aceasta ora!

De asemenea, nu avem niciun fel de informatii nici cu privire la motorul termic pe care cei de la Ferrari il vor utiliza in componenta viitorului sistem hibrid despre care vorbim. Totusi, pe piata au inceput sa circule cateva zvonuri in acest sens!

Daca este sa le dam crezare, v-am putea spune ca este posibil sa vedem o unitate V6 noua, motor care a fost deja confirmat de cei din cadrul echipei Ferrari. De asemenea, nu ar fi o surpriza nici daca vom vedea acelasi V8 cu capacitate de 3.9 litri care este integrat pe acest nou F8 Tributo, model care a putut fi admirat in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Va mai aduceti aminte de modelul BMW X5 albastru pe care vi-l prezentam in noiembrie 2018? Ei bine, era vorba despre un X5 M50i, masina care a inlocuit pe piata...
de - 24 Mai 2019
Dupa o campanie lunga de pregatire a pietei, Skoda ne ofera, in sfarsit, noua Superb Facelift, masina care are ca public tinta pe cei care sunt in cautarea unui Passat...
de - 24 Mai 2019
Despre masinile autonome se vorbeste din ce in ce mai des in ultimii doi sau poate chiar mai multi ani, semn ca aceste tehnologii sunt destul de aproape de a...
de - 24 Mai 2019
Incepand cu data de 22 mai, la conducerea Daimler a ajuns Ola Kallenius, suedezul preluand fotoliul de CEO al grupului de la Dieter Zetsche, un nume care nu mai are...
de - 24 Mai 2019

Cele mai noi anunturi

32800.00 EUR - 23 Mai 2019
27500.00 EUR - 23 Mai 2019
14280.00 EUR - 23 Mai 2019
17490.00 EUR - 23 Mai 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare