Federal-Mogul schimba conducerea

Federal-Mogul Corp., furnizorul auto detinut de mai mult timp de Wall Street, care este condus de Carl Icahn, a numit un nou co-CEO care va conduce compania pe piata pieselor de schimb.

"Kevin Freeland (56), fostul COO si distribuitorul Advance Auto Parts Inc , va deveni co-CEO al companiei si CEO al Vehicle Components Segment incepand din 17 iunie", au declarat reprezentantii Federal-Mogul Corp.

Freeland il va inlocui pe Michael Broderick, care a devenit co-CEO si CEO pe piata pieselor de schimb in 2012, cand compania a anuntat ca a inceput operarea cu doua unitati de afaceri distincte. Steven Gaut, purtatorul de cuvant al companiei, a spus ca Broderick nu mai detine aceste pozitii: "Michael Broderick trece printr-o perioada scurta de tranzitie. El nu se mai afla in rolul de co-CEO si CEO FM VCS".

Gaut nu a indicat daca Broderick a demisionat sau daca a fost concediat si nici nu a dat alte detalii cu privire la plecarea lui. Pentru moment, Freeland nu vrea sa dea interviuri referitoare la aceste mutari.

In calitate de CEO, el va imparti sarcinile companiei cu Rainer Jueckstock. Federal-Mogul produce piese de schimb pentru mai multe branduri populare, inclusiv bujiile Champion si lamelele stergatoarelor ANCO.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter