EMag scoate la vanzare un BMW i8 de Black Friday 2018

BMW i8 AC Schnitzer

Black Friday 2018 se anunta extrem de spectaculos in Romania, iar cei de la eMag au anuntat ca vor avea la reducere mai multe masini importante, dar si motociclete. Cei care vaneaza reducerile de top ar putea sa-si cumpere in aceasta zi masini de la Mini, Skoda, Suzuki, BMW, SsanYong, Volvo si Ford.

Pasionatii de motociclete sunt si ei rasfatati de eMag si vor putea sa-si cumpere de Black Friday produse de la Honda, Aprilia, Suzuki, BMW, Kawasaki, Piaggio sau Triumph. Reducerile propuse de eMag nu se opresc aici, iar fanii pot sa-si achizitioneze bilete la Marele Premiu de Formula 1 din Austria, Italia sau Ungaria pentru sezonul viitor, precum si tichete pentru ultimul act din Liga Campionilor la fotbal masculine din 2019 de la Madrid. Poti vedea toate reducerile aici!

Momentul in care eMag va porni reducerile este necunoscut, insa au emis un comunicat in care le-au recomandat clientilori sa isi fac cont pe site si pe aplicatie pentru ca lucrurile sa mearga mult mai usor in nebunia care urmeaza sa se creeze.

Haosul de Black Friday paralizeaza an de an zeci de site-uri de vanzari din Romania, iar eMag nu a facut exceptie in trecut. Conducerea celor de la eMag a decis insa in acest an sa investeasca 2,5 milioane de euro in infrastructura IT pentru ca site-ul sa reziste valului de cereri pe care il va primi in cea mai  aglomerata zi din an.

Retailerul roman va pune la dispozitie sute de produse la reducere de Black Friday, dar stocul cu siguranta va fi limitat si vor exista destul de multi nemultumiti. Pentru a putea actiona cat mai repede si pentru a putea prinde cat mai multe promotii este recomandat sa avem deja un cont si sa avem salvate toate datele de facturare, precum si cele pentru achizitia unui produs.

EMag si-a propus in acest an sa depaseasca cifra de 400 de milioane de lei in dreptul vanzarilor de Black Friday. Vinerea reducerilor se va desfasura in 2018 pe 16 noiembrie si toti vanatorii de oferte vor incerca sa speculeze, dar la fel de multi ar putea sa pice in plasa unora care vor utiliza ca si pretext ziua de Black Friday pentru a atrage clientii si pentru a acorda reduceri fantoma. In anii trecuti, numerosi client s-au plans de faptul ca anumite produse au fost mai ieftine cu cateva zile, fata de ziua propriu-zisa. 

Videoclipul zilei

Newsletter