Elon Musk vrea o noua uzina Tesla in Statele Unite

Activitatea americanilor de la Tesla merge din ce in ce mai bine in ultimii ani, drept pentru care Elon Musk are noi planuri indraznete, si anume construirea unei noi uzine in Statele Unite.

Elon Musk

Modelele Tesla se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare pe multe dintre pietele auto unde sunt disponibile, ceea ce il face pe Elon Musk sa se gandeasca la o strategie de viitor si mai indrazneata.

Avand in vedere cererea din ce in ce mai accelerata pentru modelele Tesla, seful producatorului american de masini electrice ia in calcul la acest moment construirea unei noi uzine in Statele Unite. Conform primelor informatii legate de acest subiect, noua uzina ar putea fi ridicata in statul Texas.

La ora actuala, Tesla are doua uzine de productie a masinilor electrice, una in Statele Unite si una in Shanghai. Asa cum este cunoscut deja, o a treia uzina a celor de la Tesla urmeaza sa fie construita in perioada urmatoare pe continentul european.

Mai exact, vorbim despre o noua unitate de productie care va fi construita in Germania, in apropiere de Berlin. Insa se pare ca aceste trei uzine nu mai sunt de ajuns pentru seful Tesla, acesta dorindu-si acum inca o noua uzina peste Ocean.

In acest context, Elon Musk a lansat pe o retea de socializare intrebarea “Giga Texas?”, propunandu-le astfel sustinatorilor sai sa isi exprime parerea cu privire la o noua uzina a producatorului american.

Musk a oferit si doua optiuni de raspuns extrem de clare la intrebarea sa, acestea fiind “Hell yeah”, respectiv “Nope”. In stilul sau caracteristic, Elon Musk incearca astfel sa isi faca o idee cu privire la ceea ce isi doresc fanii Tesla la acest moment cu privire la viitorul companiei.

Pana la aceasta ora, putin peste 300.000 de urmaritori ai sai au raspuns la aceasta intrebare, din cei peste 30 de milioane de fani care il urmaresc. Asa cum era de asteptat, majoritatea celor care au acceptat sa raspunda la aceasta intrebare s-au pronuntat in favoarea ideii construirii unei noi uzine, nu mai putin de 80% dintre respondenti dovedindu-se a fi de aceasta parere.

Asadar, se pare ca Elon Musk a primit raspunsul pe care si-l dorea de la fanii Tesla, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in perioada urmatoare in aceasta privinta si daca ideea acestei noi uzine in statul Texas va prinde contur cu adevarat.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter