Elon Musk este dezamagit dupa ce Bill Gates si-a cumparat un Porsche Taycan

Bill Gates a anuntat recent ca si-a cumparat o masina sport electrica Porsche Taycan, decizia acestia mahnindu-l pe Elon Musk: “Conversatiile mele cu el au fost dezamagitoare”.

Elon Musk este dezamagit dupa ce Bill Gates si-a cumparat un Porsche Taycan

Bill Gates, unul dintre cei mai influenti oameni de pe planeta si co-fondatorul companiei software Microsoft, a anuntat in urma cu cateva zile ca si-a achizitionat o masina electrica. Mai exact, vorbim despre o sportiva electrica, Gates preferand sa plece acasa la volanul unui model Porsche Taycan de toata frumusetea.

Bineinteles, asa cum era de asteptat, Bill Gates nu a dat in spate atunci cand a venit vorba despre punctele forte ale acestei masini, acesta avand numai cuvinte de lauda cu privire la Taycan.

Astfel, Bill Gates anunta in urma cu cateva zile ca “tocmai a cumparat un Porsche Taycan”. Totodata, Bill Gates a tinut sa precizeze ca “este o masina premium, care este foarte, foarte tare”. Nu in ultimul rand, Bill Gates a recunoscut ca aceasta este prima sa masina electrica, adaugand ca pana la acest moment ii place extrem de mult. La ora actuala, Bill Gates este considerat de multi a fi unul dintre cei mai mari filantropi din lume, acesta donand sume semnificative de bani pentru organizatiile caritabile din intreaga lume.

Bineinteles, decizia lui Bill Gates de a isi cumpara un model Porsche Taycan nu a fost primita foarte bine de Elon Musk, cel care conduce destinele Tesla la aceasta ora. Dorind sa isi arate dezaprobarea cu privire la decizia luata de Bill Gates, Elon Musk a declarat in mod public ca se declara dezamagit de discutiile pe care le-a avut cu seful Microsoft.

Din pacate insa pentru noi, Elon Musk nu ne-a oferit mai multe detalii pe acest subiect, preferand sa nu intre in detalii si sa spuna in mod public care au fost subiectele de discutie pe care le-a avut cu Bill Gates.

Comentariile facute acum de Elon Musk ar putea avea o oarecare legatura si cu celebrul episod desfarsurat la finele anului trecut, atunci cand Tesla a incercat sa doboare recordul stabilit de Porsche Taycan pe circuitul de la Nurburgring, cunoscut printre specialisti drept “Iadul Verde” datorita dificultatii sale.

Asa cum probabil ca va amintiti foarte bine, la acea vreme, un Tesla Model S a suferit o defectiune tehnica misterioasa in timpul unor teste desfasurate la NUrburgring, la scurt timp dupa ce americanii anuntasera ca pot spulbera recordul stabilit de Taycan cu nu mai putin de 37 de secunde.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter