Elon Musk face noi declaratii indraznete despre pick-up-ul electric care urmeaza sa fie lansat

Elon Musk face noi declaratii indraznete despre pick-up-ul electric care urmeaza sa fie lansat

Elon Musk ne-a obisnuit de-a lungul timpului cu declaratii care mai de care mai surprinzatoare si chiar controversate, aratandu-ne practic ca acesta este stilul lui de a conduce o companie precum Tesla. Totusi, in ultima perioada, Musk parca si-a dorit sa dea senzatia ca a reusit sa se mai tempereze, iesirile lui publice fiind ceva mai calculate.

Insa, seful celor de la Tesla revine acum in prim plan cu cateva declaratii extrem de interesante cu privire la planurile de viitor pe care le are compania pe care o conduce. Mai exact, Musk face referire la doua dintre modelele pe care Tesla urmeaza sa le lanseze in perioada urmatoare!

Dupa o intalnire cu actionarii companiei, Elon Musk a fost intrebat despre urmatoarele lansari pe care le pregateste Tesla la aceasta ora. Bineinteles, este vorba despre capul-tractor Semi si despre acel pick-up electric care inca nu are un nume stabilit.

Provocat fiind pe acest subiect, Elon Musk nu s-a sfiit deloc sa faca cateva declaratii catalogate ulterior a fi mai mult decat indraznete. Ramaneti alaturi de noi si in randurile urmatoare pentru a afla planurile pe care le are seful celor de la Tesla cu privire la aceste doua modele care urmeaza sa fie prezentate in viitorul deloc indepartat.

In primul rand, Elon Musk a tinut sa mentioneze de la bun inceput ca echipa sa “incearca ceva nou, care sa nu fie doar o copie a unui alt model”. In continuare, Musk a tinut sa precizeze ca va fi vorba despre “un pick-up care va fi mai bun decat F-150 in ceea ce priveste functionalitatile specifice unui pick-up”.

Asa cum stim deja cu totii, F-150 este cel mai bine vandut model din acest segment la nivel global! Insa Musk a mers si mai departe si a facut si o comparatie mai putin obisnuita, spunand ca va fi “o masina sport mai buna decat un Porsche 911 standard”.

Pana la ora actuala, cei de la Tesla au publicat un singur teaser cu noul pick-up, anuntand cu acea ocazie ca prezentarea lui se va face in aceasta vara. In cadrul adunarii cu actionarii despre care vorbeam mai devreme, Elon Musk a tinut sa precizeze ca spera ca Tesla sa poata sa isi tina promisiunea cu privire la momentul lansarii acestui model.

Conform unor informatii din trecut, pick-up-ul electric ar urma sa ofere o autonomie electrica de pana la 800 de kilometri. De asemenea, se pare ca pretul lui nu va depasi suma de 50.000 de dolari pe piata de peste Ocean.

Newsletter

Whatsapp