EcoSport, editia limitata de la Ford pusa la vanzare pe Facebook

Ford a lansat o editie limitata a crossover-ului EcoSport pe Facebook. Doar 500 de masini, dintre care 120 sunt destinate pentru piata din Marea Britanie, sunt disponibile pentru a putea fi comandate prin intermediul retelei de socializare, iar rapoartele au aratat pana acum ca stocurile se vor vinde rapid.

Cu un pret de pornire de 16,995 de lire, editia limitata EcoSport este disponibila fie cu un motor EcoBoost de un litru, capabil sa livreze 123CP, fie cu un motor diesel de 1.5litri, capabil sa livreze 90CP. De asemenea, modelele editie limitata includ o versiune extinsa a sistemului de infotainment Ford Sync AppLink, care beneficiaza de noi aplicatii.

Autocitirea reprezinta probabil cea mai mare imbunatatire adusa sistemului. Programul, care este disponibil pentru iOS si dispozitivele Android, poate citi e-mailurile si mesajele text si permite utilizatorilor sa dicteze raspunsuri prin serviciul de recunoastere a vocii. Aplicatia Wcities Eventseeker ii poate da informatii conducatorului auto despre evenimentele din apropierea lui.

Peste 5,000 de dezvoltatori sunt deja inregistrati pentru a ajuta la imbunatatirea software-ului, iar alti producatori auto sunt invitati sa foloseasca serviciul. Jim Buczkowski, directorul Ford responsabil de electrice si sistemele electronice, a declarat: “Oportunitatea consta in imbinarea creativitatii cu dezvoltarea aplicatiilor.

Poti vorbi destul timp despre crearea unui standard inchis, dar adevarul este ca petreci foarte mult timp protejand ceea ce ai creat. Platformele reprezinta o oportunitate foarte buna pentru a avansa rapid”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PROGRAM RABLA 2020: OFERTE KIA CEED
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter