Dodge mizeaza pe Fast & Furious 6 pentru a vinde mai multe modele Dart

Va reusi succesul lui Fast & Furious 6 printre tinerii de sex masculin sa propulseze vanzarile lui Dodge Dart? Grupul Chrysler mizeaza pe asta! Dart nu are un rol in thrillerul de actiune care se lanseaza vineri, dar Dodge spera ca o reclama cu tema Fast& Furious si alte legaturi de marketing cu filmul vor atrage atentia asupra masinii.

Dart are un debut anevoios din iunie, cand a fost lansata, desi Aprilie a fost luna cea mai buna a sedanului compact :8,099 de bucati vandute. Vanzarea Dart a avut dificultati din cauza faptului ca majoritatea vehiculelor aveau transmisie manuala.

Dave Sullivan, analist la AutoPacific Inc. a spus ca Dodge a pierdut aproximativ 95 la suta din vanzarile Dart din cauza ca modelul nu a avut transmisie automata.Dart este prima masina compacta in adevaratul sens al cuvantului de cand s-a renuntat la Neon in 2005.

In mare, a primit recenzii pozitive, desi unii analisti s-au indoit de performanta masinii. Insa aceasta se afla in cel mai competitiv segment de piata, dominat de Toyota Corolla/Matrix, Honda Civic, VW Jetta, Hyundai Elantra, Ford Focus si Chevrolet Cruze.

Cu o vanzare in SUA de 31.064 de unitati in cursul lunii aprilie, Dart se afla pe locul noua dintr-un total de 19 masini. Toyota Corolla si Matrix se afla in capul listei cu vanzari de 104,517, urmate de Civic, Focus, Elantra, Cruze si Jetta.

Don Lee, presedinte Lee Auto Malls, a declarat ca vanzarile Darts au fost modeste la cei doi dealeri principali ai sai. Pentru multi cumparatori in cautare de o masina care sa fie in jurul pretului Dart, Dodge Avenger a fost mai atractiv datorita reducerilor care au scazut pretul final. « Dart este o masina exceptionala, de o calitate foarte buna. Este necesara o investitie mai mare sub capota si se va vinde », a mai spus acesta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter