Directorul de design Jaguar, premiat la Automotive Interiors Expo Awards

2016 Jaguar XF S

Ian Callum, directorul de design Jaguar, a primit titlul de “Interior Designer of the Year” in cadrul evenimentului Automotive Interiors Expo Awards.

“Acest premiu reprezinta o onoare pentru mine. Mi se pare extrem de imbucurator ca eu si Jaguar Design am fost premiati pentru designul interior. Interiorul masinilor Jaguar a fost mereu foarte important pentru mine, de aceea am vrut sa vin cu idei noi si proaspete, mentinand in acelasi timp proprietatile brandului, caldura din interiorul masinilor si divertismentul creat in jurul acestora. Sunt foarte mandru de echipa mea care a lucrat cu convingerea ca masinile vor arata minunat, ceea ce s-a si intamplat in cazul modelelor XF Saloon si XJ Saloon, XK si desigur, noile masini sport F-TYPE ”, a declarat Callum.

In cadrul evenimentului Automotive Interiors Expo Awards sunt premiati cei mai buni designeri din lume, inovatiile si produsele din domeniul designului interior al automobilelor. Nominalizarile pentru titlul de “Interior Designer of the Year” au fost facute de cei mai buni designeri la nivel mondial, iar lista propusa a fost evaluata de un juriu compus din jurnalisti. Ian s-a nascut in Dumfries, Scotia si a urmat cursurile Scolii de Arte din Glasgow, iar talentul sau a fost fructificat de-a lungul a doi ani de cursuri avand in centru studiul interioarelor automobilelor la Royal College of Art.

Performantele sale au fost recunoascute, astfel ca a fost recrutat de Ford in 1978 si a petrecut 12 ani in studiourile de design ale companiei, inainte de a merge sa lucreze la Ghia, TWR si Aston Martin. In 1999 s-a alaturat echipei Jaguar si sub conducerea sa, brandul Jaguar a capatat un design nou si captivant.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter