Denza, “copilul” Daimler & BYD, ar putea fi vandute de Zhongsheng Group Holdings

Masinile electrice Denza, construite in urma unui parteneriat intre Daimler si BYD Co., ar putea fi vandute de catre unul dintre cele mai mari grupuri din China: Zhongsheng Group Holdings.

Shenzhen BYD Daimler New Technology Co. urmeaza sa anunte care sunt dealerii din Beijing, Shanghai si Shenzen pana cel tarziu la finalul lunii iulie.

Porda Havas International Finance Communications Group, care reprezinta grupul pentru mass-media, a refuzat sa comenteze informatia, cel putin deocamdata.

Intrarea pe piata a masinilor Denza va spori si mai mult numarul vehiculelor electrice vandute in China, cea mai mare piata auto din lume. SAIC Motor Corp., cel mai mare producator din China, a lansat in noiembrie masina electrica Roewe E50 si vrea sa fabrice si altele, in colaborare cu partenerii straini.

BYD vinde e6 sub propriul nume si, potrivit noului parteneriat, Daimler vine cu experienta in domeniul masinilor electrice, in timp ce BYD vine cu bateriile si sistemul e-drive. Cele doua companii au declarat ca vanzarile pentru noua masina vor incepe la mijlocul lui 2014.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter