Daimler s-a suparat din cauza unui clip in care apare un Mercedes Clasa C

Daimler a descris ca fiind “nepotrivita” o reclama care are in prim plan un Mercedes-Benz Clasa C, care il loveste pe tanarul Adolf Hitler.

Clipul de 80 de secunde a fost realizat de studentii de la Academia de Film Ludwigsburg din Germania. Acesta arata o masina clasa C care trece in mod deliberat peste copilul Adolf din orasul austriac Braunau-am-Inn.

Filmul vrea sa demonstreze cum poate fi prevenita coliziunea cu ajutorul sistemului Collision Prevent Assist , in cazul in care masina ar “gandi”. Apoi, apare pe ecran subtitrarea urmatoare: “Mercedes-Benz- sistemul de franare automata- detecteaza pericolele inainte ca acestea sa apara”.

“Mercedes vinde masini care dispun de tehnologii inteligente capabile sa previna accidentele- am vrut sa ridicam intrebarea: ce s-ar fi intamplat in cazul in care tehnologia ar fi avut suflet?”, a declarat Tobias Haase, directorul clipului.

Cu toate acestea, Daimler nu este incantat de clip. “Credem ca este cu totul nepotrivit sa fie folosita moartea unei persoane/copil intr-un spot publicitar, chiar daca aceasta este o situatie fictiva”, a spus Daimler.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter