Dacia prezinta primele imagini si detalii cu noua generatie Logan si Sandero

Dacia prezinta primele imagini si detalii cu noua generatie Logan si Sandero

Dacia a prezentat azi noul design al modelelor Sandero, Sandero Stepway, dar si noul Logan. Afla ce noutati a pregatit producatorul de la Mioveni si cand vor debuta modelele.

In sfarsit, Dacia a prezentat noile modele Sandero, Sandero Stepway, dar si noul Logan. Producatorul de la Mioveni ne-a facut o surpriza si ne-a aratat si un pic din noua generatie Logan, insa nu avem inca toate detaliile.

Noua generatie Dacia Sandero surprinde prin design

Dacia prezinta primele imagini si detalii cu noua generatie Logan si Sandero

Noua generatie Dacia Sandero ne-a surprins astazi si trebuie sa recunoastem ca este unul dintre cele mai frumoase modele care au iesit vreodata de pe poarta producatorului de la Mioveni.

Citeste si: Au sau nu modelele Dacia sisteme de limitare a vitezei sau pur si simplu au viteza maxima dezvoltata de motor

Ce stim despre noul Sandero este ca foloseste platforma de pe noul Renault Clio, ceea ce inseamna ca modelul romanesc este unul complet nou. Nu ne-au fost oferite prea multe informatii, insa comunicatul de presa specifica faptul ca masina este mai lata si mai putini nalta.

Mai mult, manerele usilor sunt acum integrate perfect, in timp ce luminile de zi vin in forma literei Y. Bineinteles, gurile rele o sa se grabeasca sa spuna ca Dacia a imprumutat modelul stopurilor de pe Lamborghini, insa nu este chiar asa.

Noua generatie Dacia Logan vine cu un design schimbat radical

Dacia prezinta primele imagini si detalii cu noua generatie Logan si Sandero

Cu toate ca nu ne-au fost oferite imagini oficiale, Dacia Logan isi face aparitia in spatele modelelor Sandero si Sandero Stepway. Se pare ca noul model va oferi mai mult spatiu interior, dar si un volum mai mare al portbagajului, lucru care se poate observa si din singura poza disponibila acum.

Debutul oficial al noii generatii Logan va fi pe 29 septembrie, dar pana atunci este posibil sa vedem mai multe poze „scapate” pe internet. Ne asteptam la un nou design pentru interior, un nou bord, dar si un ecran tactil ce imprumuta designul de la tablete. Vom gasi acest ecran in centrul consolei, exact cum se intampla si la noua generatie Renault Clio.

Noutatile pe care le mai asteptam sunt legate de o noua grila frontala, un nou design pentru stopuri, semnalizatoare integrate in aripile fata si nu in oglinzile laterale si un radar montat in grila frontala.

Dupa cum vedeti, modelele Dacia vor oferi destul de multe, cu toate ca vorbim despre versiuni low-cost. Totodata, ne mai asteptam ca modelele de la Dacia sa ofere senzori de lumina sau ploaie si putem observa schimbarile care or sa vina, daca ne uitam atenti in parbrizul masinilor, mai exact in partea de sus a oglinzii retrovizoare.

VIDEOCLIPUL ZILEI