Dacia se gandeste la lansarea unor modele derivate din Duster

Dacia Duster

Dacia traverseaza o perioada excelenta din toate punctele de vedere la acest moment, succesul inregistrat de modelele din gama sa pe cateva dintre pietele importante europene neputand sa mai mire pe nimeni! In aceste conditii, cei din board-ul de conducere al producatorului de la Mioveni isi indreapta atentia catre viitor, incercand sa puna la punct o strategie care sa le asigure succesul si in perioada urmatoare!

Asadar, avem cateva informatii importante din tabara constructorului roman, despre care vom vorbi in randurile urmatoare. Ramaneti alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre cei de la Dacia!

Presa internationala de specialitate a adus in discutie posibilitatea ca cei de la Dacia sa lanseze pe piata mai multe modele derivate din Duster, insa informatiile nu fusesera confirmate in mod oficial de nimeni.

Ei bine, nici acum nu avem o confirmare oficiala in acest sens, insa se pare ca cei de la Dacia ne sugereaza ca vor exista niste astfel de modele! Spre exemplu, presa a vorbit in urma cu nu mult timp despre o versiune cu sapte locuri pentru Duster! Duster este la ora actuala unul dintre cele mai bine vandute modele pe plan european, drept pentru care o astfel de strategie a celor de la Dacia nu ar putea surprinde pe nimeni.

Christophe Dridi, directorul general Automobile Dacia, s-a declarat extrem de mandru de succesul pe care il are Duster la ora actuala, model vandut in nu mai putin de 44 de tari. Dridi spune ca Duster este un ambasador pentru Romania, provocarea pentru cei din conducerea Dacia fiind acea de a continua acest succes si in perioada urmatoare. In acest context, Dridi aduce in discutie “niste surori” pe care ar putea sa le aiba Duster in perioada imediat urmatoare!

Lasand aceste informatii la o parte, mai multe publicatii de specialitate din presa internationala au oferit recent informatia conform careia SUV-ul Renault Arkana ar putea fi lansat in curand pe piata europeana sub sigla Dacia. Arkana a fost lansat recent, insa doar pentru piata auto din Rusia!

Directorul Dacia a mai oferit cateva informatii si despre procesul de crestere a capacitatii de productie a uzinei de la Mioveni. Astfel, incepand cu septembrie 2020, productia de la Mioveni va creste de la 350.000 la 400.000 de autovehicule pe an. Pentru ca acest lucru sa devina posibil, Dacia a investit 75 de milioane de euro, in timp ce alte 25 de milioane au fost oferite de statul roman sub forma de subventii!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter