Primele imagini cu Dacia electrica. Masina este la un pret de necrezut

Un mini-SUV ce ar semana cu un Renault Captur. Asa ar putea arata prima masina electrica Dacia. Este cea mai ieftina masina electrica

Primele imagini cu Dacia electrica

Dezvaluit la Salonul Auto de la Shanghai, Renault City K-ZE este un mini-SUV complet electric pregatit pentru traficul urban, cu design foarte apropiat de modelul Captur si livrat cumparatorilor asiatici pentru echivalentul a 7200 euro.

Francezii trec la nivelul urmator. Cel al masinilor viitorului, „electric cars”. Un care are toate sansele sa devina realitate mai repede decat am fi crezut.

Iar cea mai tare veste este legata de pret. Dacia electrica va fi mai ieftina chiar decat modelul Renault Zoe, care, cel putin pentru moment, ramane cea mai ieftina masina electrica de pe piata, scrie impact.ro.

Cu toate ca nu a avut stand la Salonul Auto de la Frankfurt, Dacia a fost pe buzele vizitatorilor, iar unii i-au pus intrebari despre planurile uzinei de la Mioveni direct CEO-ului Group Renault. Thierry Ballore a lasat sa se inteleaga ca se are in vedere lansarea pe piata europeana a unui SUV electric la un pret foarte scazut – doar 10.000 de euro!!!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter