Dacia Logan, scoasa de la vanzare din mai multe tari in Uniunea Europeana

2019 Dacia Logan

Dacia a facut cateva modificari in gama sa de modele si cea mai interesanta „miscare” este scoaterea de la vanzare a modelului Logan Sedan, cel putin pe unele piete. Modelul nu mai poate fi comandat in Austria, Germania, Italia dar si in alte tari din Uniunea Europeana.

Desigur, acest lucru nu inseamna ca modelul Logan Sedan va disparea de pe piata, cel mai probabil va primit noul motor in 3 cilindri si asta ar putea dura ceva timp. Totusi, ar mai putea insemna ca Dacia pregateste lansarea noii generatii, insa momentan nu avem prea multe detalii despre noul model.

Dupa cum spuneam, Dacia a facut si alte modificari in gama. Modelul Lodgy a primit o noua versiune a motorului 1.3 litri TCe, care este deja disponibil pe Duster, in versiunile de putere de 130 cp si 150 cp. Ne asteptam ca modelul Lodgy sa primeasca o versiune ce dezvolta 100 cp, deoarece aceasta poate fi deja configurata pentru piata franceza si are un pret de baza de 13.740 euro.

Alte noutati din gama Dacia includ modelul Duster TCe 150 cp 4x4, o versiune 4x4 pentru motorizalie TCe. Acest model poate fi comandat in tara noastra, iar preturile incep de la 16.900 euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter