Dacia lanseaza editii speciale pentru Duster si Sandero in Franta

Dacia lanseaza editii speciale pentru Duster si Sandero in Franta

Dacia a lansat in urma cu cateva zile editii limitate pentru modelele Duster, Sandero Stepway, Logan MCV si Lodgy, acestea urmand sa fie disponibile in Franta cu ocazia implinirii a 15 ani de prezenta pe piata auto locala.

Anul 2020 reprezinta un an important pentru cei de la Dacia pe piata auto din Franta, si asta pentru ca in acest an vorbim despre aniversarea a 15 ani de prezenta pe piata auto locala a producatorului roman. In anul 2005, Dacia debuta oficial pe piata din Hexagon prin lansarea modelului Logan. Pentru a marca acest eveniment asa cum se cuvine, cei de la Dacia au luat decizia de a lansa niste modele aniversare. Mai exact, vorbim despre o editie limitata lansata pentru fiecare model din gama.

Asadar, cunoscand cu totii foarte bine modelele din gama celor de la Dacia, intelegem ca vorbim despre niste editii limitate dezvoltate pentru modelele Duster, Sandero Stepway, Logan MCV si Lodgy.

Trebuie sa recunoastem ca este o surpriza interesanta venita dinspre cei de la Dacia, producatorul roman dovedind inca o data ca este interesata in mod special de piata auto din Franta. Si este si normal sa fie asa, unele dintre cele mai bune cifre de vanzari inregistrate de cei de la Dacia sunt inregistrate chiar pe piata auto franceza!

Revenind acum la aceste editii speciale despre care vorbeam in randurile anterioare, trebuie sa spunem ca modelele pe care le-am mentionat mai devreme au primit cu aceasta ocazie de la specialistii Dacia o serie de modificari interesante. Mai exact, vorbim despre anumite imbunatatiri pe care le observam la nivelul jantelor din aliaj sau la nivelul tapiteriei.

Totodata, putem observa acum ca aceste modele editie speciala au primit carcase pentru oglinzi de culoare neagra si badge-uri aniversare. Editiile limitate pentru Duster, Logan MCV si Lodgy se bazeaza pe nivelul de echipare Prestige.

Sandero Stepway a primit o editie limitata care iese in evidenta prin aerul conditionat automat de care beneficiaza, prin camera rear view si prin ecranul touch cu dimensiuni de 7 inci cu sistem de navigatie. Pretul acestei versiuni este cu doar 300 de euro mai mare decat in cazul versiunii standard a lui Stepway.

La ora actuala, activitatea celor de la Dacia este una destul de aglomerata, producatorul roman pregatindu-se pentru lansarea noilor generatii Sandero si Logan. Noile modele vor fi prezentate, cel mai probabil, in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Paris.

VIDEOCLIPUL ZILEI