Cupra publica un teaser video care anunta un nou concept

Cupra publica un teaser video care anunta un nou concept

Spaniolii de la SEAT au reusit in ultima vreme sa se faca din ce in ce mai remarcati pe piata, modelele din gama lor inregistrand cifre de vanzare extrem de bune. Acelasi lucru putem sa il spunem si atunci cand vorbim despre Cupra, divizia de performanta a producatorului spaniol! Acum, cei de la Cupra fac un nou pas in fata si publica un teaser video care anunta un nou concept. Foarte multe detalii despre acesta nu avem inca, insa aflam ca evenimentul de lansare a fost programat deja pentru aceasta toamna, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, care isi va deschide portile in luna septembrie.

Conform unor zvonuri care au fost lansate de catre anumite voci care se recomanda a fi apropiate celor din conducerea companiei, noul concept anticipeaza viitoarea versiune de performanta a hatchback-ului Leon. Asadar, s-ar putea sa vorbim despre viitorul Cupra Leon, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca aceasta denumire nu a fost confirmata de niciun oficial al producatorului spaniol pana la aceasta ora. Din punct de vedere al infatisarii exterioare, viitorul Cupra Leon va primi o serie de elemente de design inspirate din cele pe care le-am vazut atunci cand a fost prezentat e-Racer.

Daca va aduceti aminte, Cupra e-Racer a fost prezentat la finalul anului trecut, cu ocazia ultimei etape din cadrul campionatului european Touring Car Racing (TCR). Cupra e-Racer ne-a fost prezentat drept un model echipat cu un sistem de propulsie electric, dedicat exclusiv circuitului. Din punct de vedere tehnic, e-Racer era echipat sub capota cu un sistem electric de motorizare, capabil sa dezvolte nu mai putin de 680 de cai putere. In rest, putem sa spunem ca e-Racer arata destul de bine din punct de vedere estetic!

Din pacate, teaser-ul video despre care va spuneam in debutul acestui material nu ne lasa inca sa observam foarte multe detalii, insa putem vedea o parte din silueta viitorului concept. Totodata, putem remarca cu aceasta ocazie si semnatura luminoasa a blocurilor optice frontale. Nu in ultimul rand, este evidentiata de cei de la Cupra de aceasta data si o versiune iluminata a logo-ului companiei, ceea ce ne indica faptul ca viitorul concept ar putea primi un sistem electric de propulsie! Ramane sa asteptam si alte detalii din partea celor de la Cupra, detalii care cel mai probabil vor mai aparea pe piata in perioada urmatoare!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter