Cupra, partener oficial al clubului FC Barcelona pentru cinci sezoane

Cupra, brand-ul de performanta al spaniolilor de la SEAT, este noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona, una dintre cele mai titrate formatii la nivel global.

Cupra, partener oficial al clubului FC Barcelona pentru cinci sezoane

Oficialii Cupra au anuntat la inceputul acestei saptamani semnarea unui parteneriat cu clubul de fotbal FC Barcelona, parteneriat care se va derula pe parcursul urmatoarelor cinci sezoane competitionale ale campionatului spaniol. Ca urmare a semnarii acestui parteneriat, brand-ul de performanta al spaniolilor de la SEAT va dezvolta o serie de servicii de mobilitate pe care le va testa in jurul stadionului Camp Nou din Barcelona.

Conform comunicatului de presa, Cupra a devenit Partenerul Auto Oficial si Partenerul de Mobilitate al FC Barcelona. Ca urmare a acestui anunt, oficialii Cupra, SEAT si FC Barcelona au anuntat deja ca vor dezvolta in comun o serie de solutii de microbilitate si electromobilitate in jurul stadionului Camp Nou, unul dintre cele mai vizitate centre fotbalistice din intreaga lume. Astfel, facilitatile stadionului vor avea rolul de laborator de teste pentru proiectele de mobilitate urbana ale celor de la Cupra si SEAT.

Asa cum stim deja cu totii, FC Barcelona este una dintre cele mai titrate echipe de fotbal de la nivel european si chiar global. Astfel, un parteneriat intre un brand auto si un asemenea nume al fotbalului international nu poate fi privit decat admirativ pentru acel brand.

Spaniolii de la SEAT se descurca din ce in ce mai bine in ultimii ani, doborand record dupa record in materie de vanzari. Modelele SEAT au inceput sa fie din ce in ce mai populare la nivel european, iar asta spune multe. De asemenea, Cupra, brand-ul de performanta al SEAT, este la fel de apreciat la ora actuala, modelele lansate pana in prezent dovedindu-se a fi mai mult decat reusite.

Revenind la proiectele de mobilitate anuntate ca urmare a acestui parteneriat dintre Cupra, SEAT si FC Barcelona, trebuie sa spunem ca pana la acest moment nu aveam prea multe detalii in acest sens, din pacate! Cel mai probabil, asa cum sunt de parere si specialistii in domeniu, cei de la Cupra si de la SEAT vor dezvolta o serie de vehicule electrice de mici dimensiuni pentru transportul de persoane in incinta complexului stadionului Camp Nou.

Cei de la Cupra vor avea si de castigat de pe urma unui asemenea parteneriat, brand-ul urmand sa fie promovat in jurul stadionului. De asemenea, in tribune va exista si o loja VIP Cupra pentru meciurile de pe teren propriu. Nu in ultimul rand, in afara stadionului va exista o zona dedicata unde fanii vor putea afla mai multe informatii despre brand-ul Cupra si despre modelele produse de acestia!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: SEAT

Newsletter