Cupra Leon: prima fotografie teaser cu modelele viitoarei generatii

Peste numai cateva zile vom face cunostinta cu noul Cupra Leon, hot hatch-ul de clasa compacta dezvoltat de specialistii din cadrul diviziei de performanta a celor de la SEAT.

Cupra Leon: prima fotografie teaser cu modelele viitoarei generatii

In urma cu cateva zile, oficialii din cadrul Cupra, brandul de performanta al celor de la SEAT, au publicat prima fotografie teaser cu viitoarea generatie Cupra Leon. Saptamana care incepe astazi se anunta una extrem de interesanta pentru noi toti, in data de 20 februarie urmand sa facem cunostinta cu noul Cupra Leon. Evenimentul de debut, in care acest model va fi prezentat oficial, va avea loc in acelasi timp cu deschiderea noului centru Cupra Garage.

Interesul pentru aceasta noua generatie a lui Cupra Leon este foarte ridicat in randul pasionatilor auto, insa cei de la Cupra si-au dorit sa ne faca si mai atenti si au lansat in spatiul media aceasta prima fotografie teaser in care ne este infatisata partea frontala a noului model.

Asa cum putem observa in aceasta imagine, hot hatch-ul de noua generatie va miza pe un spoiler frontal redesenat si pe o grila frontala noua, gandita conform standardelor cu care ne-au obisnuit cei de la Cupra. De asemenea, putem observa si niste prize de aer destul de generoase.

Totodata, mai stim deja la acest moment ca viitoarea generatie Cupra Leon va fi disponibila si intr-o versiune plug-in hybrid, aceasta urmand sa imparta sistemul de propulsie cu noul model Octavia RS iV.

Mai exact, asa cum probabil ca va puteti da seama deja, vorbim despre un sistem PHEV care este format dintr-o unitate de motorizare pe benzina cu capacitate de 1.4 litri, alaturi de care se regaseste un propulsor electric. Impreuna, cele doua unitati de propulsie sunt capabile sa genereze impreuna nu mai putin de 245 de cai putere.

Lasand la o parte modificarile de ordin estetic despre care vorbeam in randurile anterioare, cei de la Cupra ne mai pregatesc cateva surprize tehnice pentru aceasta noua generatie a lui Cupra Leon. Spre exemplu, spaniolii vor pregati cateva imbunatatiri importante la nivelul suspensiilor. De asemenea, directia si sistemul de franare vor primi un upgrade de la specialistii din cadrul diviziei de performante Cupra.

Cu ocazia aceluiasi eveniment programat pentru data de 20 februarie, divizia de performanta a celor de la SEAT va prezenta si noile modele Cupra e-racer si Cupra Leon Competition. Cupra e-racer este un model de circuit dezvoltat in mod special pentru a putea lua startul in cadrul noului sezon 2020 al Electric TCR. De asemenea, tot pentru circuit a fost gandit si Cupra Leon Competition, acesta fiind deja omologat pentru competitia de turisme TCR.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI SECOND HAND IN 2020
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: SEAT

Newsletter