Cupra devine brand de sine statator! Ce aduce nou in 2019?

2019 Cupra Ateca

Se pare ca 2019 vine cu noutati pentru constructorii de automobile care credeau ca cei de la Seat nu pot mai mult decat au demonstrat deja. Pentru cei care nu stiu inca, Cupra se desprinde cumva de compania mama, de Seat, si se va lansa in anul 2019 ca brand de sine statator. Asa ca daca va doreati o alta noua masina de anul viitor, aveti la dispozitie noul Cupra.

Seful departamentului de design a declarat oficial ca in 2019 vom putea vedea o masina cu ADN 100% Cupra. Asemenea si design-ul. Tot seful departamentului de design afirma ca noul brand Cupra si noua masina a brandului vor avea o filosofie noua si o identitate noua.

Ceea ce nu ne face decat sa credem ca noul brand si noua masina va fi putin diferita de ceea ce am vazut pana acum in gama celor de la Seat. Fiti fara griji, spune seful de design Cupra, caci Cupra Ateca va ramane in carti si nu difera cu nimic de noul brand, insa trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca ceea ce va urma in anul 2019 inseamna o reconstructie si o regandire a modelului care va sta sub umbrela sa proprie.

Tot ce am vazut pana acum in gama celor de la Seat ne-a surprins intr-un mod placut, dar se pare ca ceea ce va insemna Cupra va veni din 2019 mult mai avansat si mult mai pregatit ca pana acum.

Cupra ia in calcul pentru viitor niste versiuni de performanta pentru modele ca Ibiza sau Arona, lucru care se afla in discutie, insa… asa cum ii stim ambitiosi pe cei de la Seat, s-ar putea ca ceea ce va urma sa dea dovada de multa creativitate si sa se formeze un nou competitor mult mai aspru pentru brandurile care livreaza masini cu performanta imbatabila.

Din zvonuri s-a aflat ca primul model al brandului Cupra de sine statator va fi un crossover coupe. Semn ca nici in 2019 nu ne vom indeparta prea mult de ideea de automobile cu volum mare. Familisti sau nu, oameni buni, voi ati creat trendul masinilor de mari dimensiuni si trebuie sa recunoastem ca este o schimbare proaspata si numai buna in intreg peisajul de pana acum care era plin de automobile sedan sau break-uri.

Crossoverul coupe al celor de la Cupra se va pozitiona pe locuri fruntase, asta putem sa banuim de acum pentru ca va reprezenta o imagine noua pe piata… si ce ii place cel mai mult soferului daca nu noutatea?

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp