Cum vor arata, de fapt, masinile Tesla in 2021. Detalii de ultima ora

Cum vor arata, de fapt, masinile Tesla in 2021. Detalii de ultima ora

Stim ca Tesla nu s-a mai ocupat de designul masinilor mai vechi, insa pare ca acest lucru o sa se schimba. Iata cum vor arata, de fapt, masinile de la Tesla in anul 2021. Care sunt ultimele detalii despre masinile electrice.

Modelele de la Tesla nu s-au facut remarcate prin design, pentru ca nu asta era scopul. Ele au fost construite pentru a demonstra tuturor ca o masina electrica poate furniza aceeasi autonomie, daca nu mai mare, cu a unei masini ce are motor cu combustie interna.

Masinile electrice de la Tesla raman cele mai scumpe, insa si cele mai bune

Totusi, producatorul american vrea sa duca lucrurile mai departe. Iata cum vor arata masinile de la Tesla in anul 2021 si ce trebuie sa stii despre ele. Detalii de ultima ora!

Citeste si: Care sunt primele probleme care apar la o Tesla dupa primii 65.000 de kilometri

Stim cu totii ca Tesla nu s-a mai ocupat de designul Model S sau Model X de la introducerea acestora in 2012, respectiv 2015, insa asta nu inseamna ca americanii au stat degeaba. Dimpotriva, au fost extrem de ocupati iar masinile lor electrice au primit nenumarate update-uri de soft in fiecare an.

Tesla s-a ocupat sa updateze fiecare model, asa ca iata cu ce noutati vin Model S, Model 3, Model Y sau Model X.

Modelele electrice ale producatorului raman cele mai apreciate masini electrice, insa pretul face diferenta. Tesla Model S are un pret de pornire de aproapte $70.000, in timp ce Model 3 costa de la $31.690.

Tesla Model X porneste de la $74.690, iar Model Y porneste de la $43.690. Dupa cum vedeti, modelele electrice de la Tesla nu sunt chiar ieftine, insa ofera o autonomie destul de mare fata de rivalii din acelasi segment.

Ce noutati aduc masinile electrice de la Tesla pentru 2021

Tesla s-a ocupat de modelul sau in varsta de 8 ani si anume Model S, iar acum versiunea updatata poate sa ofere o autonomie de aproape 650 km. Se pare ca producatorul a obtinut acest lucru reducand greutatea masinii, cu ajutorul unui nou set de roti mai aerodinamice, dar si recuperand energia rezultata din franare.

Pe langa autonomia impresionanta, masinile Tesla Model S sunt si mai rapide si pot accelera de la 0 la 96 km/h (60 mph) in doar 2.3 secunde (de la 2.4 secunde). Mai mult, pot parcurge 400 m in doar 10.4 secunde (de la 10.5 secunde).

Updateurile pentru Tesla Model 3 sunt destul de modeste anul acesta, pentru ca producatorul s-a concentrat pe noul Model Y. Totusi, Tesla Model 3 vine cu incarcare wireless si conectivitate pentru USB-C.

Modificarile pentru Tesla Model X se reduc la o acceleratie mai buna. Model X poate accelera de la 0 la 96 km/h (60 mph) in 2.6 secunde (de la 2.7 secunde), iar acceleratia pe 400 m se face in 11.0 secunde (de la 11.1 secunde).

Tesla Model Y este cel mai nou model de la Tesla, asa ca aici nu avem nicio schimbare. Totusi, asteptati-va ca producatorul sa ofere in curand, un model cu o autonomie de peste 480 km.

VIDEOCLIPUL ZILEI