Cum arata si cat costa primul model de Ferrari care va fi scos pe piata in 2021

Cum arata si cat costa primul model de Ferrari care va fi scos pe piata in 2021

Italienii de la Ferrari se pregatesc intens pentru anul 2021, asa ca deja au prezentat primul lor model care va fi lansat pe piata anul viitor. Iata cum arata si cat costa primul model de Ferrari care va fi scos pe piata in anul 2021.

In cazul in care planuiai sa iti cumperi un Ferrari, trebuie sa iti spunem ca italienii lucreaza intens si deja au prezentat primul lor model care va debuta pe piata in anul 2021. Iata cum arata si cat costa primul model al italienilor ce va fi lansat anul viitor.

Primul model Ferrari prezentat exclusiv online

Cum arata si cat costa primul model de Ferrari care va fi scos pe piata in 2021

Pentru ca pandemia de coronavirus a schimbat lumea complet, acesta este si primul model Ferrari prezentat exclusiv online. Se pare ca saloanele auto sunt pe cale de disparitie, asa ca producatorii de automobile aleg sa prezinte noile creatii online.

Citeste si: Cat costa, de fapt, cel mai ieftin Ferrari scos la licitatie si ce probleme are

Bineinteles, exista si avantaje de ordin financiar, pentru ca prezenta la un salon auto era extrem de costisitoare, iar amenajarea si inchirierea unui stand ii costa pe producatorii auto milioane de euro. Tocmai din acest motiv, economiile de ordin financiar sunt destul de consistente.

Ferrari a decis sa prezinte noul Portofino M online, la doar 3 ani dupa ce modelul Portofino a inlocuit California T. Ei bine, acest Grand Tourer a primit deja un update, iar schimbarile sunt destul de consistente.

Care sunt noutatile aduse de Ferrari Portofino M (Modificata)

Cum arata si cat costa primul model de Ferrari care va fi scos pe piata in 2021

Ei bine, primul lucru despre care vom vorbi este prezenta unei cutii automate cu 8 rapoarte si pentru cei ce nu stiu, este pentru prima data cand italienii aleg sa ofere acest timp de transmisie pe un model decapotabil. Conform comunicatului de presa, cutia de viteze livreaza un cuplu cu 35% mai mare decat a transmisiei prezente pe modelul Portofino.

Si motorul livreaza mai multa putere, iar cei 20 cp in plus ridica puterea totala la 620 cp si 760 Nm, adica exact puterea livrata de modelul Ferrari Roma. Drept urmare, Ferrari Portofino M poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.45 secunde, la 200 km/h in 9.8 secunde, in timp ce viteza maxima este de 320 km/h.

Conform producatorului, masina vina cu un filtru de particile pentru benzina, care a fost instalat in sistemul de evacuare, iar acest lucru inseamna ca Portofino M se incadreaza in standardele de emisii Euro 6D, fara a lua din placerea condusului.

Designul a primit si el mici imbunatatiri, insa nu va asteptati la o schimbare dramatica pentru ca nu este cazul.

Legat de pret, acesta porneste de la 200.000 de euro, iar cei ce vor sa cumpere un astfel de model trebuie sa stie ca livrarile vor incepe la mijlocul anului 2021. Asa ca, va mai trebuie sa asteptati un pic.

VIDEOCLIPUL ZILEI