Cum arata noile VW Polo si VW Touareg?

2018 VW Polo Touareg

Cunoastem cu totii grija pe care o poarta toti marii producatori auto cu privire la modelele care urmeaza sa fie lansate in viitorul apropiat si secretomania pe care acestia o doresc cu privire la infatisarea acestora pentru a-i tine in suspans pe pasionatii auto pana aproape de momentul in care noile modele se pregatesc de lansare. Ei bine, nici despre cei de la Volkswagen nu am fi spus ca nu fac parte din aceeasi categorie de producatori auto pe care vi i-am descris mai sus, insa un eveniment surprinzator s-a petrecut in aceasta saptamana.

Cu ocazia unui eveniment desfasurat tocmai in Africa de Sud, reprezentantii Volkswagen au lasat in mod accidental sa fie vazute doua dintre modelele pe care acestia le pregatesc pentru viitorul apropiat. Este vorba despre noile modele Volkswagen Polo, respectiv Touareg, modele programate spre a fi lansate in toamna acestui an. Evenimentul in care acestia isi vor face debutul se va desfasura in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt.

Asadar, nu mica i-a fost mirarea unui fotograf care a trecut zilele trecute prin aeroportul orasului Johannesburg din Africa de Sud. Desi pana acum cei de la Volkswagen nu publicasera nici macar o fotografie oficiala cu vreunul din cele doua modele, acestea au putut fi surprinse acum fara nici un fel de probleme. Deocamdata nu avem prea multe informatii despre surprizele tehnice pe care ni le-au pregatit cei de la Volkswagen, insa haideti sa vedem impreuna cum arata noile modele.

Noul Polo face parte deja din cea de-a sasea generatie a acestui model, model care se bucura in continuare de un succes important pe toate pietele auto pe care activeaza.

Infatisarea exterioara a modelelor noii generatii nu a suferit foarte multe schimbari, unele elemente fiind preluate de la actualul Golf. De asemenea, stim despre noile modele Polo ca vor fi construite avand la baza noua platforma MQB A0, platforma folosita acum si de alte modele precum Seat Ibiza sau Skoda Fabia.

Volkswagen Touareg ajunge in prezent la cea de-a treia generatie, noile modele avand drept inspiratie liniile generale pe care le-am putut observa la conceptul T-Prime GTE, concept prezentat anul trecut la Beijing. In primul rand putem observa cu usurinta noul model pe care Touareg l-a adoptat pentru partea frontala, model care se aseamana cu cel regasit pe noul Arteon. De asemenea, mai stim ca noile modele Touareg vor fi construite pe baza platformei MLB Evo.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Carmag.co.za

Newsletter