CLS 63 AMG Shooting Brake made by Spencer Hart

Cine ar fi crezut ca o companie auto poate colabora cu un creator de moda si, in plus, rezultatele sa fie de-a dreptul uimitoare? Ei bine, se poate si ne-au demonstrat asta Mercedes-Benz si creatorul de haine de lux pentru barbati Spencer Hart.

Impreuna au creat CLS 63 AMG Shooting Brake, de Spencer Hart. Cele doua marci care impartasesc aceleasi valori de stil si eleganta au adus valorile din lumea modei tocmai in lumea auto si le-a iesit de minune.

Masina a fost stilizata de Nick Hart, directorul de creatie al marcii, si desavarsita de cei de la AMG. Prima colaborare de acest gen a companiei Mercedes-Benz in Marea Britanie este unica din punct de vedere al designului.

Are o culoare speciala, numita "Nick Hart Midnight Blue", iar clasicul crom a fost inlcuit cu un negru subtil, pe care il regasim insa si la interior. Interiorul lucrat manual este inspirat din principalul magazin de moda al lui Spencer Hart, cel din Londra, in care domina lemnul de nuc.

CLS 63 AMG Shooting Brake are si o tapiserie speciala, numita Chocolate Brown, din piele adusa din Italia, pe care vom regasi si logo-ul lui Spencer Hart, inspirat din Parker Hotel din Palm Springs.

Creatorul si-a pus amprenta si pe consola centrala, dar a facut-o discret. Masina a fost prezentata publicului pe 16 iunie, in Londra, odata cu noua colectie a lui Spencer Hart, inspirata din muzica Funk a anilor 60.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter